1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Ardahan’da lisanssız GES kurulum ve 25 yıl işletme ihalesi

Ardahan’da lisanssız GES kurulum ve 25 yıl işletme ihalesi

Ardahan Belediyesi, merkez ilçeye bağlı Halilefendi Mahallesinde, lisanssız GES yaptıracak.

Ardahan’da lisanssız GES kurulum ve 25 yıl işletme ihalesi

Enerji Günlüğü - Ardahan Belediyesi, merkez ilçeye bağlı Halilefendi Mahallesinde, lisanssız GES yaptıracak.

Ardahan Belediyesi Başkanlığı, merkez ilçeye bağlı Halilefendi Mahallesinde, lisanssız güneş enerjisi santrali (GES) yaptırmak ve 25 yıl boyunca işlettirmek üzere, kapalı teklif usulüyle ihale yapacak. 

İhalede 25 yıllık tahmini üretim bedeli hesaplanarak bulunan muhammen bedel 175.258.816 lira olarak belirlendi. Lisanssız GES’in kurulum bedeli ise 29.586.721,57 lira olarak açıklandı. 

İstekliler muhammen bedelin %3’ünme karşılık gelen 887.601,65 lirayı geçici teminat olarak yatıracaklar. İhaleyi kazanan başvurucu, işi, 180 günde tamamlamakla yükümlü olacak. 

İhale 10 Mayıs 2022 günü saat 14.00’te Ardahan Belediye Başkanlığı, Meclis Toplantı Salonu, Kaptanpaşa Mahallesi, İnönü Caddesi, No: 27, Merkez, Ardahan adresinde yapılacak. 

İhale şartnamesi, hafta içi her gün mesai saatleri içinde Ardahan Belediyesi Başkanlığı, Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı İhale Biriminde ücretsiz görülebilecek ve 1.000 lira karşılığında aynı yerden temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar Ardahan Belediyesi Başkanlığı, İhale Birimine elden teslim edilmesi gerekiyor.  Başka yollarla başvuru, kabul edilmeyecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler