1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Arel Üniversitesi 5 elektrik doktoru arıyor

Arel Üniversitesi 5 elektrik doktoru arıyor

İstanbul Arel Üniversitesi, elektrik ve elektronik mühendisliği kürsülerinde istihdam etmek üzere 5 elektrik doktoru alacak. 

Arel Üniversitesi 5 elektrik doktoru arıyor

Enerji Günlüğü - İstanbul Arel Üniversitesi, elektrik ve elektronik mühendisliği kürsülerinde istihdam etmek üzere 5 elektrik doktoru alacak. 

Arel Üniversitesi, çeşitli akademik birimlerde görevlendirilmek üzere öğretim üyeleri arıyor. Üniversite rektörlüğünün yaptığı duyuruya göre üniversitenin Mühendislik Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’ne bir doçent alınacak. Adaylarda “Doçentliğini Yöneylem alanından almış olmak ve İngilizce 85 yabancı dil puanı almış olmak” şartları aranıyor. 

4 İNGİLİZCE, 1 TÜRKÇE BÖLÜME 

Aynı Fakülte’nin elektrik elektronik mühendisliği bölümüne ise beş doktor öğretim üyesi alınacak. Bunlardan dördü İngilizce eğitim verilen bölümde, biri Türkçe eğitim verilen bölümde görevlendirilecek. Adayların elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği veya kontrol mühendisliği alanlarının birinde doktora yapmış olmaları isteniyor. İngilizce bölüme başvuracak doktor öğretim üyesi adaylarının ise Yabancı Dil Sınavından asgari 85 almaları gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler