1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Argus, doğalgazın geleceğini tartışmaya açacak

Argus, doğalgazın geleceğini tartışmaya açacak

Enerji Günlüğü - Argus, Türkiye’deki ilk elektrik ve doğalgaz ticareti konferansında, Türkiye ve Avrupa devlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 8-9 Mayıs...

Argus, doğalgazın geleceğini tartışmaya açacak

Enerji Günlüğü - Argus, Türkiye’deki ilk elektrik ve doğalgaz ticareti konferansında, Türkiye ve Avrupa devlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 8-9 Mayıs tarihlerinde, İstanbul’da düzenlenecek konferansta, Türkiye’de kaynak çeşitliliği, elektrik ve doğalgaz piyasalarının kısa ve orta vadede durumu, serbestlesen piyasa ve buna etki eden regülasyonlar, özelleştirme ve ayrıştırma, piyasa gelişimi için yerli ve yabancı sermaye ve finansman kaynakları ile bunların Türkiye’ye girişinin kolaylaştırılması, tezgah üstü piyasalarının gelişimi, kurulacak enerji borsası ve elektrik ve doğalgaz ticaretine etkisi, Türkiye gibi hızlı gelişen bir ülkedeki potansiyel risk ve olanaklar, serbest piyasada kamu-özel işbirliği ve dayanışması, dış ticaret – altyapının gelişimi gibi konular masaya yatırılacak.

Özel sektör, kamu kuruluşları, uluslararası ve yerli birçok şirketin bir araya geleceği ve piyasadaki gelişmeleri tartışmaya açacağı konferans, ayrıca teknik enerji ticareti ve borsası konusunda da önemli bir altyapı sağlayacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler