1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Arkas Petrol`den Ereğli`de 2. terminal

Arkas Petrol`den Ereğli`de 2. terminal

Enerji Günlüğü - Arkas Petrol, Kocaeli'deki Solventaş terminaline ek olarak Marmara Ereğli'de ikinci bir terminalden de hizmet vermeye başladı.Deniz Haber...

Arkas Petrol`den Ereğli`de 2. terminal

Enerji Günlüğü - Arkas Petrol, Kocaeli'deki Solventaş terminaline ek olarak Marmara Ereğli'de ikinci bir terminalden de hizmet vermeye başladı.

Deniz Haber sitesinin haberine göre, Arkas Petrol, hizmet çeşitliliğini, kalitesini ve hızını artırmak amacıyla yeni bir karar alarak, Marmara denizi kıyılarında ikinci bir terminalden daha hizmet vermeye başladı. Marmara Ereğli'de bulunan yeni terminalin İstanbul’a yakınlığı ve denizcilik faaliyetlerinin ağırlıklı olarak bu bölgeye kayacak olması bu kararın alınmasında etkili oldu.

Halihazırda Kocaeli’de terminal operasyonu devam eden Arkas Petrol, Marmara’nın iki farklı noktasındaki terminal operasyonları sayesinde pazar lideri konumunu pekiştirirken diğer tedarikcilere de kargo tedariği konusunda avantajlar sunmayı hedefliyor.

Marmara Ereğlisi’ndeki terminalin konumu itibariyle Tekirdağ limanlarına, bölgedeki akaryakıt terminallerine cok yakın olması, ihtiyaçlara cok kısa sürede cevap verebilmeyi sağlayacak. Arkas Petrol müşterilerine sadece Türkiye’de değil, tüm dünya limanlarında yağ ve yakıt ikmali yapıyor.

Filosunda kendisine ait beş Türk bayraklı yakıt ikmal tankeri bulunan Arkas Petrol, Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) tarafından yayınlanan rapora göre Türkiye'de en büyük fuel oil satıcısı ve yurtdışından en çok fuel oil alan şirket konumunda.

Önceki ve Sonraki Haberler