1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Asım Kocabıyık İstanbul`da toprağa verildi...

Asım Kocabıyık İstanbul`da toprağa verildi...

Enerji Günlüğü - Dün hayatını kaybeden Borusan Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık'ın cenazesi toprağa verildi.88 yaşında hayata...

Asım Kocabıyık İstanbul`da toprağa verildi...

Enerji Günlüğü - Dün hayatını kaybeden Borusan Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık'ın cenazesi toprağa verildi.
88 yaşında hayata veda eden Asım Kocabıyık için Fatih Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Asım Kocabıyık'ın eşi Nurhan ile çocukları Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık, Zeynep Kocabıyık, Zeynep ve Muhammed Hamedi, Nükhet ve Semih Özmen, Borusan Holding Üst Yöneticisi Agah Uğur taziyeleri kabul etti.
Cenaze törenine hükümetten Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi de cenazede hazır bulundu. İstanbul Vali Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Tanıl Küçük, eski bakanlardan Ali Coşkun, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve DEİK İcra Kurulu Başkanı Rona Yırcalı ile aralarında Şarık Tara, Adnan Polat, Haluk Ulusoy, Hüsnü Özyeğin'in de bulunduğu çok sayıda işadamı da Kocabıyık'ı uğurlayanlar arasında yer aldı. Sanatçılar Fazıl Say ve Bedri Baykam ile bazı ilçe belediye başkanlarını da törendeydi.
Asım Kocabıyık'ın cenazesi, Fatih Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınarak cenaze arabasına taşındı. Asım Kocabıyık'ın cenazesi Edirnekapı Şehitliği'ndeki aile kabristanında toprağa verildi.

Asım Kocabıyık hayatını kaybetti... TIKLAYINIZ

Önceki ve Sonraki Haberler