1. HABERLER

  2. PETROL

  3. ATAŞ`ın depolama tarifeleri yenilendi

ATAŞ`ın depolama tarifeleri yenilendi

Enerji Günlüğü - ATAŞ Anadolu Tasfiyehanesi A.Ş.’nin Mersin'de bulunan Karaduvar ve Liman Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesislerine ilişkin depolama tarifeleri...

ATAŞ`ın depolama tarifeleri yenilendi
Enerji Günlüğü - ATAŞ Anadolu Tasfiyehanesi A.Ş.’nin Mersin'de bulunan Karaduvar ve Liman Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesislerine ilişkin depolama tarifeleri yenilendi.
 
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun ilanına göre, ATAŞ Anadolu Tasfiyehanesi A.Ş.’nin, Karaduvar Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisi ileLiman Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisine ilişkin depolama tarifeleri tadil edildi. 
 
Buna göre, ATAŞ Anadolu Tasfiyehanesi AŞ'nin Mersin'de faaliyet gösteren DEP/1328-5/23031 sayılı depolama lisanslı Liman Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisi ile DEP/473-14/10348 sayılı depolama lisanslı Karaduvar Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisinin benzin ve motorin türleri için alacağı günlük depolama hizmet bedelleri metreküp başına 0,222 TL oldu. Tesislerin hizmet başına alacağı teslim etme hizmeti bedelleri ise benzin ve motorin türleri için metreküp başına 9,859 lira olarak belirlendi.
 
EPDK, Karaduvar Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisinde fuel oil türleri için uygulanacak günlük depolama hizmet bedelinin ton başına 0,222 TL, hizmet başına alınacak teslim etme hizmet bedelinin ise 10,385 TL olmasına karar verdi.,
 
İLETİM TARİFESİ DE YENİLENDİ
 
Ayrıca Kurum, PİL/1347-3/23163 sayılı iletim lisansı sahibi Karaduvar İletim Tesisine ilişkin benzin, motorin ve deniz motorini türleri iletim hizmet bedelini metreküp başına 2,90 TL, fuel oil türleri için de iletim bedelini ton başına 3,50 TL olarak belirledi.
 
 
Önceki ve Sonraki Haberler