1. HABERLER

  2. PETROL

  3. ATAŞ’ın depolama tarifeleri yenilendi

ATAŞ’ın depolama tarifeleri yenilendi

Enerji Günlüğü - ATAŞ Anadolu Tasfiyehanesi A.Ş.’nin Mersin'de bulunan Karaduvar ve Nusratiye Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesislerine ilişkin depolama...

ATAŞ’ın depolama tarifeleri yenilendi

Enerji Günlüğü - ATAŞ Anadolu Tasfiyehanesi A.Ş.’nin Mersin'de bulunan Karaduvar ve Nusratiye Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesislerine ilişkin depolama tarifeleri yenilendi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun ilanına göre, ATAŞ Anadolu Tasfiyehanesi A.Ş.’nin, Karaduvar Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisi ile Nusratiye Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisine ilişkin depolama tarifeleri tadil edildi. 

Buna göre, DEP/473-14/10348 sayılı Depolama Lisansı kapsamında Karaduvar Mahallesi - MERSİN adresinde faaliyette bulunan Karaduvar Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisi'nin günlük depolama hizmeti için bezin ve motorinin günlük metreküp depolama bedeli ile Fuel Oil türlerinin ton başına günlük depolama bedeli 0,255 TL olarak yenilendi. 

Hizmet başına alınacak teslim etme hizmeti bedelleri ise bezin ve motorinin metreküpü için 11,338 TL, Fuel Oil türlerinin tonu için de 11,943 TL olarak belirlendi. 

NUSRATİYE DEPOLAMA VE DOLUM TARİFESİ 

Ayrıca, ATAŞ Anadolu Tasfiyehanesi A.Ş.’nin; DEP/1328-5/23031 sayılı Depolama Lisansı kapsamında Nusratiye Mahallesi - MERSİN adresinde faaliyette bulunan Liman Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisine ilişkin depolama tarifesi de bezin ve motorinin metreküpü için 0,255 TL, hizmet başına alınacak teslİm etme hizmeti bedelleri ise bezin ve motorinin metreküpü için 11,338 TL olarak tadil edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler