1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Ataş'ın Mersin iletim ve depolama tarifeleri belirlendi

Ataş'ın Mersin iletim ve depolama tarifeleri belirlendi

Enerji Günlüğü - Ataş Anadolu Tasfiyehanesi A.Ş.'nin Mersin'de bulunan tesislerinde iletim, depolama ve teslim etme tarifeleri belirlendi.Enerji Piyasası...

Ataş'ın Mersin iletim ve depolama tarifeleri belirlendi

Enerji Günlüğü - Ataş Anadolu Tasfiyehanesi A.Ş.'nin Mersin'de bulunan tesislerinde iletim, depolama ve teslim etme tarifeleri belirlendi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Ataş Anadolu Tasfiyehanesi A.Ş.'nin Mersin'de bulunan Karaduvar İletim Tesisi'ne ilişkin iletim tarifesi ile Karaduvar Mahallesi Mersin adresindeki depolama tesisi ve Nusratiya Mahallesi Mersin adresinde bulunan Liman Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisi'ne ilişkin depolama ve teslim etme tarifelerini belirledi.

Buna göre şirket, benzin, motorin ve deniz motorini iletimi için metreküpte 7.25 TL, fuel oil iletiminde ton başına 5.80 TL iletim tarifesi uygulayacak. 

Karaduvar Mahallesi Mersin adresindeki depolama tesisinde günlük depolama bedeli benzin motorin ve fuel oil için 0.193 TL olurken, hizmet başına alınacak teslim etme hizmeti bedeli de benzin ve motorin için metreküpte 8.573 TL olacak. 

Nusratiya Mahallesi Mersin adresinde bulunan Liman Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisi'ne ilişkin depolama tarifesi benzin ve motorinin metreküpü  için 0.193 TL olurken, hizmet başına alınacak teslim etme hizmeti bedeli de benzin ve motorin için metreküpte 8.573 TL olacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler