1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Atılım Üniversitesi elektrikli araç uzmanı 3 öğretim üyesi arıyor

Atılım Üniversitesi elektrikli araç uzmanı 3 öğretim üyesi arıyor

Atılım Üniversitesi, elektrikli ve hibrit araçlar alanında uzman bir doçent ile 2 doktoru işe alacak.

Atılım Üniversitesi elektrikli araç uzmanı 3 öğretim üyesi arıyor

Enerji Günlüğü - Atılım Üniversitesi, elektrikli ve hibrit araçlar alanında uzmanlaşmış bir doçent ile 2 doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Atılım Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Otomotiv Mühendisliği Bölümünde görevlendirmek üzere bir doçent ve 2 doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Doçent kadrosuna başvurmak isteyenlerin Otomotiv Mühendisliği veya Makine Mühendisliği alanlarında lisans, yüksek lisans ve doktora dereceleri almış olmaları; araçlarda aerodinamik, frenleme ve batarya yönetimi gibi konularda deneyim ve yayın sahibi olmaları gerekiyor. 

Doktor kadrolarından biri içinse Otomotiv Mühendisliği veya Makine Mühendisliği alanlarında lisans, yüksek lisans ve doktora derecesi almış olma; hibrit ve elektrikli araçlarda güç aktarımı, enerji geri kazanımı ve batarya yönetimi gibi konularda deneyim, yayın ve araştırmalara sahip olma şartları aranacak. 

Diğer doktor kadrosuna başvuracak olanların da Otomotiv Mühendisliği, Makine Mühendisliği veya Elektronik/Elektrik Mühendisliği alanlarında yüksek lisans ve doktora derecelerine sahip olmaları; otonom araçlar veya elektrikli araç motorları konularında deneyim, yayın ve araştırmalara sahip olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 21 Ağustos 2023 günü mesai süresi bitimine kadar, Atılım Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Dekanlığına şahsen ya da postayla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler