1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Atılım Üniversitesi enerji hocaları arıyor

Atılım Üniversitesi enerji hocaları arıyor

Enerji Günlüğü - Atılım Üniversitesi enerji, enerji sistemleri ve elektrik ve elektronik mühendisliği bölümünlerine doçent ve yardımcı doçentler...

Atılım Üniversitesi enerji hocaları arıyor

Enerji Günlüğü - Atılım Üniversitesi enerji, enerji sistemleri ve elektrik ve elektronik mühendisliği bölümünlerine doçent ve yardımcı doçentler alacak. 

Atılım Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan duyuruya göre, üniversiteye bağlı mühendislik fakültelerine, enerji sistemleri alanında 1 doçent veya yardımcı doçent ve elektrik ve elektronik mühendisliği alanında 2 yardımcı doçanet doktor alınacak. 

İlana göre, her iki alan için için doçent veya yardımcı doçent adaylarının Üniversitelerin Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik veya Elektrik Bölümü mezunu olmak ve doktorasını Elektrik Tesisleri Alanında veya Yenilenebilir Enerji alanında tamamlamış olmaları gerekiyor. Yine, Üniversitelerin Mühendislik Fakülteleri Makine Mühendisliği Bölümlerinden mezun olmak ve doktorasını makina mühendisliğinde tamamlamış olmaları ve yabancı dil ile ilgili şartlar ile 4.Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi Yükseltme ve AtamaYönergesinde belirtilen atama kriterlerini sağlamaları gerekiyor. 

Adayların, başvurduğu bölüm-uzmanlık alanını belirten bir dilekçe ekinde; özgeçmişlerini, ayrıntılı bilimsel çalışma ve yayınlarını ilanın yayımlandığı tarih itibari ile 15 gün içerisinde Rektörlüğe şahsen iletmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler