1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Atışalanı-Aksaray arasına yeraltı elektrik hattı

Atışalanı-Aksaray arasına yeraltı elektrik hattı

Enerji Günlüğü - İstanbul’da Dünya Bankası’nın finansman desteğiyle Atışalanı-Aksaray arasına yeraltı iletim hattı kurulacak. Türkiye Elektrik...

Atışalanı-Aksaray arasına yeraltı elektrik hattı

Enerji Günlüğü - İstanbul’da Dünya Bankası’nın finansman desteğiyle Atışalanı-Aksaray arasına yeraltı iletim hattı kurulacak. 

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ), Yenilenebilir Enerji Entegrasyonu Projesi kapsamında, Dünya Bankası’nın yan kuruluşu Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası’ndan değişik para birimlerinde bir ikraz temin etti. İkraz gelirinin bir kısmı 154 kV Atışalanı S/S - Aksaray GIS S/S Yeraltı XLPE Güç Kablo Bağlantısı işi (DB.KAB.14) sözleşmesi kapsamındaki uygun ödemeler için kullanılacak. 

TEİAŞ, söz konusu yeraltı kablo bağlantısı işi için teklif vermeye uygun isteklileri tesis/yapım ve devreye alma işi için kapalı teklif vermeye davet etti. İhale, söz konusu projenin gerçekleştirilmesi için gereken malzeme alımını, bu malzemelerin test, nakliye ve teslimi ile gümrükteki gerekli hizmetleri, ayrıca sahadaki depolama, mühendislik ve projelendirme hizmetlerini, kurulumun tamamlanmasını, konstrüksiyon, tesis/yapım, süpervizyon, inşaat işleri, devreye alma, saha testleri ve 154 kV Yeraltı Kablo Bağlantısı İşinin istenen çalışma koşullarında teslim edilmesini kapsıyor. 

Uluslararası rekabete açık ihale, Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası’nın Tek Aşamalı İhale Prosedürlerine göre yürütülecek. İlgilenen teklif vermeye uygun istekliler daha ayrıntılı bilgiyi ve ihale dokümanlarını TEİAŞ Ticaret Dairesi Başkanlığı’ndan (Müdür Yardımcısı Bilal Çırak’tan) alabilecek. 

250 BİN DOLAR TEMİNAT 

İhale belgelerinin tam bir seti, istekliler tarafından iade edilmeyecek 1000 TL’nin ya da 250 ABD Doları’nın (KDV dahildir) ödendiğini gösteren makbuz ile yazılı başvuru yapılarak alınabilecek. Tekliflerin 21 Şubat 2018 tarihinde saat 14:00’e (yerel saatle) kadar ya da öncesinde yukarıda belirtilen büro adresine teslim edilmesi gerekiyor. Teklifler 250.000,- (ikiyüzellibin) EURO ya da muadili serbest döviz kuru değerinde geçici teminat ile birlikte teslim edilecek. 

Teklifler teklif sahiplerinin katılım için seçilmiş temsilcilerinin huzurunda 21 Şubat 2018 tarihinde saat 14:00’te (yerel saatle) açılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler