1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. ATO’dan İşletme yüksek lisansı dersleri

ATO’dan İşletme yüksek lisansı dersleri

Enerji Günlüğü - Ankara Ticaret Odası (ATO), Türk Hava Kurumu Üniversitesi ile protokol yaparak, Oda bünyesinde İşletme Yüksek Lisansı (MBA) programı...

ATO’dan İşletme yüksek lisansı dersleri

Enerji Günlüğü - Ankara Ticaret Odası (ATO), Türk Hava Kurumu Üniversitesi ile protokol yaparak, Oda bünyesinde İşletme Yüksek Lisansı (MBA) programı dersleri başlattı.

Ankara Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamaya göre, ATO’da Yüksek Lisans Derslerinin başlamasına ilişkin karar Oda Meclisi’nin son toplantısında alındı. Oy birliği ile alınan kararda, oda bünyesinde yüksek lisans programı başlatılmasındaki amaç "Yönetim Kurulu, Meclis ve meslek komitesi üyeleri ve personelin eğitim düzeylerini yükseltmek, ve insan kaynakları kapasitesini artırmak” olarak yer aldı.

ATO salonlarında tezli-tezsiz İşletme Yüksek Lisansı dersleri başladı. Mesai saatleri dışında gerçekleşen yüksek lisans derslerine aralarında komite, meclis üyeleriyle personelin bulunduğu 36 kişi katılıyor.

MBA Yüksek Lisans Programının ilk dönem dersleri arasında Proje Yönetimi ve Değerleme, Lojistik ve Tedarik Yönetimi, Kalite Yönetimi, Stratejik Yönetim ile Pazarlama Analiz ve Stratejileri dersleri yer alıyor.

“İLMİ İSTEYENİN AYAĞINA GETİRDİK”

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara Ticaret Odası salonlarında adeta bir üniversite dersliği gibi dersler verilmesinden, personelin ve ATO üyelerinin eğitim düzeylerini yükseltmek için bu derslere katılmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Eğitimin insan yaşamının her aşamasında önemli olduğuna dikkat çeken Bezci, eğitimin, alan kişiden başlayarak tüm toplumu etkilediğini ve toplumsal refah artışı sağlamanın en etkili yollarından biri olduğunu kaydetti. Bezci, Eğitim seviyesindeki artışın, gelişme ve katma değer için gerekli olan AR-GE yatırımlarının da artmasına katkı sağlayacağını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler