1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Avrupa Akıllı Şebeke Endüstri ödülleri verildi

Avrupa Akıllı Şebeke Endüstri ödülleri verildi

Enerji Günlüğü -Avrupa Uluslararası Akıllı Şebekeler Kongresi'nde (European Utility Week) ilk Avrupa Akıllı Şebeke Endüstri ödülleri sahiplerini buldu.3-5...

Avrupa Akıllı Şebeke Endüstri ödülleri verildi

Enerji Günlüğü -Avrupa Uluslararası Akıllı Şebekeler Kongresi'nde (European Utility Week) ilk Avrupa Akıllı Şebeke Endüstri ödülleri sahiplerini buldu.

3-5 Kasım 2015 tarihlerinde Viyana'da düzenlenen Avrupa Uluslararası Akıllı Şebekeler Kongresi'nde (European Utility Week) Avrupa Akıllı Şebeke Endüstiri ödülleri ilk defa olarak sahiplerini buldu.

İkinci günün sonunda gerçekleştirilen bir törenle sahiplerini bulan ödüller otantik canlı caz müziği eşliğinde sunuldu.

Beş ana kategoride verilen ödülle şöyle:

Sürdürülebilir Kalkınma Ödülü'nü (Sustainable Development Award) akıllı şebeke Endüstrisinde sürdürülebilir ürünler geliştiren ve inovasyon alanındaki çalışmaları nedeniyle Schneider Electric aldı.

Akıllı Toplum Ödülü'nü (Smart Community Award) bu alandaki girişimlerdeki dikkat çekici büyümesi ile Vandebron aldı.

Genç Yenilikçi Ödülü'nü (Young Innovator Award) gelecek kuşak akıllı iş modelleri çalışmaları nedeniyle OEEX GmbH şirketinden Tobias Linnenberg'e verildi.

Endüstri İnovasyon Ödülü'nü ( Industry Innovation Award) sürdürülebilir endüstrinin gelişinde önemli bir rol oynayan teknoloji projesiyle UK Power Networks aldı.

Akıllı Şebekeler Ortaklık Ödülü'nü (Utility Partnership Award) ise mevcut iş modelini geliştirdiği yeni varlık akışları ve müşteri güvenliğini arttırıcı uygulamalarıyla yenilikçi bir bakış açısıyla dönüştüren OVO Energy'ye verildi.

ÜRETİM İNOVASYON ÖDÜLLERİ

Dünyanın ileri teknoloji üretimi yapan firmalarının, yenilikçi özelliği ve niteliği olan ürünleri ile “Yenilenebilir Şebekelerin Entegrasyonu”, “Enerji Depolama”, “Akıllı Sayaçlar, Veri Yönetimi”, “Akıllı Evler ve Son Kullanıcı Çalışmaları”, “Her şeyin İnterneti Ürünlerinde İnovasyon” kategorilerinde verilecek ödüller için yarıştıkları, Üretim İnovasyon Ödülleri de (Product Innovation Awards) sahiplerini buldu.

"Yenilenebilir Şebekelerin Entegrasyonu” kategorisinde EMSc (UK) Ltd, “Enerji Depolama” kategorisinde REstore, “Akıllı Sayaçlar, Veri Yönetimi” kategorisinde Cyan Technology Ltd, “Akıllı Evler ve Son Kullanıcı Çalışmaları” kategorisinde MEAZON, “Her şeyin İnterneti Ürünlerinde İnovasyon” kategorisinde Wirepas ödül sahibi oldu.

ÖDÜLLERİ SEÇMEK ZOR OLDU

Avrupa Uluslararası Akıllı Şebekeler Kongresi'nde (European Utility Week) Direktörü Paddy Young, ilk defa verilen bu ödüllerin bir başlangıç olduğunu belirterek, katılımdaki niteliğin yüksekliği nedeniyle seçimlerin çok da kolay olmadığını ifade etti. Young, ödüllerin etkinliğin önemli bir parçası olarak önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler