1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Aydem İSG ve Çevre Grup Direktörlüğü'ne Hatice Çinar getirildi

Aydem İSG ve Çevre Grup Direktörlüğü'ne Hatice Çinar getirildi

Aydem Enerji'de üst düzey atama: İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) ve Çevre Grup Direktörlüğü’ne Hatice Çinar getirildi.

Aydem İSG ve Çevre Grup Direktörlüğü'ne Hatice Çinar getirildi

Enerji Günlüğü - Aydem Enerji İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) ve Çevre Grup Direktörlüğü’ne Hatice Çinar Atandı

Enerji üretimi, dağıtımı ve perakende alanlarında faaliyet gösteren, Türkiye’nin en büyük enerji şirketlerinden Aydem Enerji’de üst düzey bir atama gerçekleştirildi. Aydem Enerji İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) ve Çevre Grup Direktörlüğü’ne Hatice Çinar atandı. Hatice Çinar yeni unvanıyla, Holding ve tüm şirketlerinde gerçekleşen faaliyetlerin İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevre mevzuatlarına uyumlu olarak yürütülmesinden sorumlu olacak.

Kariyerine Teknik Mühendislik ve Danışmanlık şirketinde başlayan Hatice Çinar, 2001-2005 yılları arasında BOTAŞ’ta Çevre Yöneticiliği görevini üstlendi. 2005–2008 döneminde Phillip Morris Sabancı bünyesinde Çevre Mühendisi olarak çalışan Çinar, son 12 yıl boyunca Limak Holding bünyesinde farklı sektörlerdeki şirketlerde sırasıyla İSG ve Çevre Müdürlüğü ile İSG ve Çevre Direktörlüğü görevlerini yürüttü.

ODTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu Hatice Çınar, yüksek lisansını Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde tamamladı. Hatice Çinar’ın alanında 20 yılı aşkın deneyime sahip.

Önceki ve Sonraki Haberler