1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Aydem’de Genel Müdür görevine Serdar Marangoz atandı

Aydem’de Genel Müdür görevine Serdar Marangoz atandı

Aydem Yenilenebilir’de Genel Müdür görevine Serdar Marangoz atandı.

Aydem’de Genel Müdür görevine Serdar Marangoz atandı

Enerji Günlüğü - Aydem Yenilenebilir Enerji AŞ’de Genel Müdür görevine Serdar Marangoz getirildi. 

Aydem Yenilenebilir Enerji AŞ’de [AYDEM] Genel Müdürlük görevine, 25 Ekim 2023 tarihi itibarıyla Serdar Marangoz getirildi. Serdar Marangoz’un atanmasına kadar Genel Müdürlük görevini, vekaleten İdris Küpeli yürütüyordu. 

Serdar Marangoz aynı zamanda, görevinden ayrılan Hamdi Alp'in yerine Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını da üstlenecek.  

Aydem’den yapılan açıklamada, Serdar Marangoz’un atanması işleminin, düzenlenecek olan ilk Genel Kurul toplantısında Genel Kurul’un onayına sunulacağı bildirildi. 

ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu olan Serdar Marangoz, kariyerine Siemens AG'de başladı. 2009 yılından bu yana Aydem Enerji çatısı altında farklı şirketlerde üst düzey yöneticilik görevleri üstlenen Marangoz, sırasıyla Aydem Elektrik Piyasası ve Regülasyon Müdürü, ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım şirketlerinde İcra Kurulu Üyesi olarak çalışmalarını sürdürdü. 

2019 yılında Aydem Enerji'ye Ticaret Grup Başkanı (CCO) ve Aydem Yenilenebilir Enerji Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. 2019 yılında atandığı Aydem Perakende ve Gediz Perakende şirketlerinin yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra 2021 yılında genel müdürlük görevini de üstlendi. 2023 yılına kadar perakende grup şirketlerinin genel müdürlük görevini yürüttü.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler