1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aydem’e Müşteri Deneyimi Yarışmasında 3 ödül

Aydem’e Müşteri Deneyimi Yarışmasında 3 ödül

Aydem Perakende, Turkey Customer Experience Awards 2021’de 3 ödül aldı. 

Aydem’e Müşteri Deneyimi Yarışmasında 3 ödül

Enerji Günlüğü - Aydem Perakende, Turkey Customer Experience Awards 2021’de 3 ödül aldı. 

Aydem Perakende, CX Turkey Customer Experience Awards 2021’de En İyi Müşteri Deneyimi Stratejisi, Müşteri Deneyimi Dönüşümü ve Covid-19 Krizi Sırasında Çalışan Deneyimi kategorilerinde ödül aldı. 

Uluslararası arenada müşteri deneyimi yarışmaları düzenleyen Awards International’ın, Türkiye’de düzenlediği CX Turkey Customer Experience Awards 2021 ödülleri, müşteri deneyimi profesyonellerinin oluşturduğu bir jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda veriliyor. 

Aydem Perakende, yarışmada Covid-19 Krizi Sırasında Çalışan Deneyimi kategorisinde birincilik; Müşteri Deneyimi Dönüşümü kategorisinde ikincilik ve En İyi Müşteri Deneyimi Stratejisi - İş Hayatında +25 Yıl kategorisinde üçüncülük ödüllerine layık görüldü. 

Aydem Perakende Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, “2020 yılında hep birlikte olağanüstü bir yıl yaşadık. Kurum olarak pandemi başlar başlamaz önceliğimizi müşterilerimizin ve çalışma arkadaşlarımızın sağlığı olarak belirledik. Bu doğrultuda attığımız adımların karşılığında Covid-19 Krizi Sırasında Çalışan Deneyimi kategorisinde birinciliğe layık görülmek bizi ayrıca mutlu etti” diye konuştu. 

Aydem Perakende, Aydem Enerji’nin bir kuruluşu olarak İzmir, Manisa Aydın, Denizli ve Muğla illerinde 5 milyonu aşkın müşteriye hizmet veriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler