1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Aydın Germencik’te akaryakıt istasyonu satılacak

Aydın Germencik’te akaryakıt istasyonu satılacak

Enerji Günlüğü – Germencik Belediyesi, Ortaklar Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunu, üzerinde bulunduğu arsasıyla beraber satacak.  Aydın’ın...

Aydın Germencik’te akaryakıt istasyonu satılacak

Enerji Günlüğü – Germencik Belediyesi, Ortaklar Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunu, üzerinde bulunduğu arsasıyla beraber satacak.  

Aydın’ın Germencik İlçesi, Ortaklar Mahallesi, Köycivarı Mevkii’nde yer alan, M19A11A3B Pafta, 542 Ada, 2 nolu parseldeki, mülkiyeti Germencik Belediyesi’ne ait arsa ve üzerindeki akaryakıt istasyonu, kapalı teklif usulü ile ihale edilmek suretiyle satılacak. 

İhale Germencik Belediye Başkanlığı Hizmet Binası, Konferans Salonu, Yedieylül Mahallesi, Köprülü Mehmet Paşa Sokak, No: 16, Germencik, Aydın adresinde 19 Eylül 2018 günü, saat 14.00’te yapılacak.

İhale şartnamesi Germencik Belediye Başkanlığı, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Yedieylül Mahallesi, Köprülü Mehmet Paşa Sokak, No: 16, Germencik, Aydın adresinde bedelsiz olarak görülebilecek ve karşılığında satın alınabilecek. 

Teklifler, 19 Eylül 2018 günü, saat 14.00’e kadar Germencik Belediye Başkanlığı, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Yedieylül Mahallesi, Köprülü Mehmet Paşa Sokak, No: 16, Germencik, Aydın adresine elden teslim edilebilecek veya aynı adrese posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhaleye katılmak isteyenlerin, taşınmaz için belirlenen 2.975.000 TL muhammen bedel üzerinden %3 oranına denk gelen 89.250 TL geçici teminat ödemeleri gerekecek. İstekliler ayrıca, yine 89.250 TL’lik cayma bedeli vermek zorunda olacaklar. 

Önceki ve Sonraki Haberler