1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Aydın Germencik’te akaryakıt istasyonu satışa çıkarılıyor

Aydın Germencik’te akaryakıt istasyonu satışa çıkarılıyor

Enerji Günlüğü – Aydın’ın Germencik ilçesinde Belediyeye ait bir akaryakıt istasyonunun satışı gerçekleştirilecek. Aydın İline bağlı Germencik...

Aydın Germencik’te akaryakıt istasyonu satışa çıkarılıyor

Enerji Günlüğü – Aydın’ın Germencik ilçesinde Belediyeye ait bir akaryakıt istasyonunun satışı gerçekleştirilecek. 

Aydın İline bağlı Germencik ilçesinde Ortaklar Mahallesi, Köycivarı Mevkii, M19A11A3B Pafta, 542 ada, 2 nolu parselde bulunan ve mülkiyeti Germencik Belediyesine ait arsa ile üzerindeki akaryakıt istasyonu, kapalı teklif usulüyle ihaleye çıkarılacak. 

İhale 03 Ocak 2019 günü, saat 14.15’te, Germencik Belediye Başkanlığı, Hizmet Binası, Konferans Salonu, Yedieylül Mahallesi, Köprülü Mehmet Paşa Sokak, No: 16, Germencik, Aydın adresinde yapılacak. 

İhale evrakı, Germencik Belediye Başkanlığı, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Yedieylül Mahallesi, Köprülü Mehmet Paşa Sokak, No: 16, Germencik, Aydın adresinde bedelsiz olarak görülebilecek ve aynı adresten satın alınabilecek. 

İhale konusu akaryakıt istasyonu için 2.500.000 TL muhammen bedel belirlendi. İsteklilerin bu tutar üzerinden %3 oranında (75.000 TL) geçici teminat ve aynı tutarda cayma bedelini Belediyeye ait banka hesabına yatırmaları gerekecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, saat 14.00’e kadar Germencik Belediye Başkanlığı, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Yedieylül Mahallesi, Köprülü Mehmet Paşa Sokak, No: 16, Germencik, Aydın adresine teslim edilmesi veya aynı adrese posta yoluyla gönderilmesi gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler