1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Aygaz AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Rahmi Koç oldu

Aygaz AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Rahmi Koç oldu

Enerji Günlüğü – Aygaz AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Mustafa Rahmi Koç getirildi. Aygaz AŞ Yönetim Kurulu; 20 Mart 2019’da yapılan...

Aygaz AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Rahmi Koç oldu

Enerji Günlüğü – Aygaz AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Mustafa Rahmi Koç getirildi. 

Aygaz AŞ Yönetim Kurulu; 20 Mart 2019’da yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kuruluna seçilen isimler arasından Mustafa Rahmi Koç’u Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçti. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini de Mehmet Ömer Koç üstlendi. 

Şirkette, Denetimden Sorumlu Komitenin 2 üyeden oluşmasına karar verildi ve  Kutsan Çelebican Denetim Komitesi Başkanı; Dr. Şadan Kaptanoğlu Dikici ise Başkan Yardımcısı oldu. 

Kutsan Çelebican aynı zamanda Kurumsal Yönetim Komitesinin de başkanlığını yürütecek. Bu komitedeki diğer iki üye ise Yağız Eyüboğlu ve Ferda Erginoğlu seçildiler. İki üyeli Risk Yönetim Komitesinin Başkanlığına Dr. Şadan Kaptanoğlu Dikici ve üyeliğine Dr. Bülent  Bulgurlu getirildi.  

5 kişilik Yürütme Komitesi de şu isimlerden oluştu; Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç, Yıldırım Ali Koç, Alexandre François Julien Picciotto ve Caroline Nicole Koç. Yürütme Komitesi Başkanı, komite üyeleri tarafından daha sonra belirlenecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler