1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Aygaz, Bronz Effie ödülünü almaya hak kazandı

Aygaz, Bronz Effie ödülünü almaya hak kazandı

Enerji Günlüğü – Aygaz, Aygaz Otogaz için hazırlanan "Kartopu" ve "Oyuncak Araba" reklam kampanyaları ile 2014 Effie Türkiye Reklam Etkinliği yarışmasında...

Aygaz, Bronz Effie ödülünü almaya hak kazandı

Enerji Günlüğü – Aygaz, Aygaz Otogaz için hazırlanan "Kartopu" ve "Oyuncak Araba" reklam kampanyaları ile 2014 Effie Türkiye Reklam Etkinliği yarışmasında "Bronz Effie" ödülünü almaya hak kazandı.

Aygaz, Reklamcılar ve Reklam Verenler Derneği'nin Effie Worldwide iş birliğiyle bu yıl altıncısını düzenlediği "EFFIE Türkiye Reklam Etkinliği" yarışmasından Bronz Effie ile döndü. Aygaz Otogaz için hazırlanan "Kartopu" ve "Oyuncak Araba" seri reklamlarıyla bu ödülü kazanan Aygaz, böylece otomotiv ürünleri kategorisinde bu yıl verilen tek ve en yüksek ödülün de sahibi oldu.

Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması, Reklamcılar ve Reklamverenler derneklerince iki yılda bir düzenlenirken, bu yıldan itibaren her yıl düzenlenecek. 30 farklı kategoriden oluşan yarışmaya bu yıl 291 başvuru yapıldı. 177 kampanyanın ödül aldığı yarışmada kazananlar geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle açıklandı.

Effie Ödülleri'nde Bronz Effie ödülünü Aygaz adına Ercüment Polat, Otogaz Pazarlama Müdürü Burcu Cihan Işık, Otogaz Pazarlama Yöneticisi Burak Pala ve Otogaz Pazarlama Sorumlusu Aycan Varol, TBWA Reklam Ajansı adına Stratejik Planlama bölümünden Ceren Şehitoğlu aldı.

Değerlendirme sürecinde strateji, yaratıcılık, büyük fikir, uygulama, hayata geçirme ile elde edilen sonuçlar etkili oldu.

Aygaz'ın reklam kampanyaları, içeriğinde yürütülen çizgiüstü ve çizgialtı işler ile digital projeler, tüketicilerde marka algısını yükseltme, satış artışını destekleme ve müşteri memnuniyetini arttırma noktasında başarı sağlamaları ile ödüle layık görüldü.

"Kışa Özel Otogaz" reklam filminde, kış aylarında tüketicilerin araçlarından yaz aylarındaki gibi sürüş konforu ve yüksek performans alması amacıyla formülü geliştirilen Kışa Özel Aygaz Otogaz ürünü tüketicilere eğlenceli bir kurgu ile anlatıldı.

"Oyuncak araba" filminde ise, Aygaz'ın sahiplendiği yüksek performans vaadi yine tüketicilere çarpıcı bir içerikle aktarıldı. Filminin başrol oyuncusu Jason Tahincioğlu ile devam niteliğinde çekilen ve yine mahallenin çocukları ile tatlı çekişmesinin yer aldığı filmde, iddialı sürüş manevraları ile LPG'li aracın sergilediği ekstra performansa da vurgu yapıldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler