1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Aygaz Otogaz eğitim otobüsü yola çıktı

Aygaz Otogaz eğitim otobüsü yola çıktı

Enerji Günlüğü -  Aygaz Otogaz, müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini artırmak amacıyla pompa görevlilerine Türkiye genelinde eğitimler düzenliyor....

Aygaz Otogaz eğitim otobüsü yola çıktı

Enerji Günlüğü -  Aygaz Otogaz, müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini artırmak amacıyla pompa görevlilerine Türkiye genelinde eğitimler düzenliyor. Aygaz Otogaz eğitim otobüsünde düzenlenecek ücretsiz eğitimlerde, pompa görevlilerinin çevreci bir yakıt olan otogazın performanslı ve yaygın kullanımı konusunda bilgilerini tazelemek, hizmet kalitelerini artırmak ve bilinçlendirmek amaçlanıyor.

İlki bugün Kırklareli’nde başlayacak olan eğitimler sırasıyla; Marmara, Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden sonra, İç Anadolu Bölgesi, Akdeniz ve Ege bölgeleriyle devam edecek. 2013 yılı içerisinde Aygaz Otogaz eğitim otobüsünün tüm bölgeleri ziyaret etmesi hedefleniyor. Özel olarak tasarlanan Aygaz Otogaz eğitim otobüsünde verilecek eğitimlerde, LPG ve kullanım alanları, otogaz ve Aygaz Otogaz, araç dönüşüm sistemleri, otogaz istasyonu ve özellikleri, müşteri memnuniyeti, satış teknikleri ve Ülkem İçin Engel Tanımıyorum Projesi hakkında ayrıntılı bilgi verilecek.  Bunun yanı sıra Aygaz Otogaz Eğitim Otobüsü ’Otogaz Bilinçlendirme Kampanyası’ kapsamında tüketicilere otogazın yaygın, çevreci, güvenli, ekonomik ve performanslı olması ile ilgili de eğitimler verecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler