1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Aygaz Otogaz ve sahibinden.com işbirliği

Aygaz Otogaz ve sahibinden.com işbirliği

Enerji Günlüğü - Aygaz Otogaz ve sahibinden.com işbirliği kapsamında tüketiciler tasarruf yapabilecek ve 100 TL’ye varan otogaz hediyesi kazanabilecekler.Aygaz...

Aygaz Otogaz ve sahibinden.com işbirliği

Enerji Günlüğü - Aygaz Otogaz ve sahibinden.com işbirliği kapsamında tüketiciler tasarruf yapabilecek ve 100 TL’ye varan otogaz hediyesi kazanabilecekler.

Aygaz Otogaz, sahibinden.com ile yaptığı yeni işbirliği kapsamında sahibinden.com otomobil kategorisinde LPG ve benzinli araç araması yapan kullanıcılar, ilan sayfalarında yer alan ”Tasarruf Hesaplama Uygulaması” sayesinde Aygaz Otogaz kullandıklarında elde edecekleri yıllık kazancı hesaplayabilecek ve 100 TL’ye varan otogaz hediyesi kazanabilecekler.

31 Mayıs’a kadar sürecek işbirliği kapsamında sahibinden.com internet sitesinde yer alan ”Tasarruf Hesaplama Uygulaması”ndan araçlarının özelliklerine ve araçları ile yaptıkları yıllık kilometre bilgisine göre Aygaz Otogaz kullanımının benzin kullanımına göre tasarruf oranını, dönüşüm masrafının geri dönüş süresini ve Aygaz Otogaz’la elde edecekleri yıllık kazancı hesaplayabilecekler.

Bu uygulamayla tasarruflarını hesaplayan ve araç yakıt tipini seçerek iletişim bilgilerini dolduran benzinli araç sahipleri, araçlarını otogaza dönüştürdükleri takdirde 100 TL değerinde hediye otogaz kazanacaklar. LPG’li araç kullanıcıları ise, 50 TL ve üzeri otogaz alımında anında kullanabilecekleri 10 TL hediye otogazın sahibi olacaklar. Hediye puanlar Aygaz ve Mogaz istasyonlarında kullanılabilecek.

Otogaz kullanan ortalama bir tüketici, %37* oranında yakıt tasarrufu sağlarken, aracının dönüşüm masrafını 1 yıldan kısa sürede amorti edebiliyor. Tüketiciler, otogazın tasarrufuna ek olarak, Aygaz Otogaz’ın geliştirilmiş formülü ile %2,7 oranında ek tasarruf sağlayabiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler