1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Aygaz Otogaz’dan 8 Mart kampanyası

Aygaz Otogaz’dan 8 Mart kampanyası

Enerji Günlüğü – Aygaz Otogaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel kampanya kapsamında 8-15 Mart 2014 tarihleri arasında kadın tüketicilerine otogaz...

Aygaz Otogaz’dan 8 Mart kampanyası

Enerji Günlüğü – Aygaz Otogaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel kampanya kapsamında 8-15 Mart 2014 tarihleri arasında kadın tüketicilerine otogaz alışverişlerinde geçerli 8 TL hediye otogaz kazandıracak.

Aygaz Otogaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak, Facebook sayfası üzerinden gerçekleştirilen kampanya kapsamında kadın tüketicilerine otogaz alışverişlerinde geçerli 8 TL hediye otogaz kazandıracak.

Aygaz, düzenlediği kampanyalarla tüketicilerine fırsatlar sunmaya devam ediyor. Aygaz Otogaz, Türkiye’deki 4 milyon otogaz kullanıcısı arasında yer alan 700.000 kadın tüketicisine Kadınlar Günü’nde özel olarak gerçekleştirdiği kampanya ile hediye otogaz kazandırıyor.

KAMPANYAYA KATILIM

8-15 Mart 2014 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, Aygaz Otogaz’ın Facebook sayfası üzerinden, “Kadınlar 8’de 8 kazançlı” uygulamasında yer alan formu dolduran ve otomobil içerisinde çekilmiş bir fotoğrafını yükleyen kadın tüketicilere, 8 TL değerinde otogaz hediye edilecek.

Formu dolduran tüketiciler, cep telefonlarına gelen kampanya şifresi ile Aygaz ya da Mogaz Otogaz istasyonlarına gelerek, otogaz alışverişlerinde 8 TL hediyesini harcayabilecekler. Kazanılan hediye otogaz, 5 Nisan 2014 tarihine kadar yapılacak otogaz alışverişlerinde kullanabilecek.

ÇEVRECİ OTOGAZ

Ekonomik olmasının yanında çevreci, güvenli, yaygın ve performanslı özellikleriyle de tercih edilen otogaz, bugün Türkiye’de her 10 binek araçtan 4’ünde kullanılıyor. Türkiye’de her yıl 300.000 dolayında otogazlı araç dönüşüm yaptırarak ya da sıfır kilometre olarak yollara çıkarken, otogaza olan talep de artıyor. Aygaz, Aygaz Otogaz ile bu tüketicilere alternatif sunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler