1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Aygaz Pazarlama ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcısı Rıdvan uçar oldu

Aygaz Pazarlama ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcısı Rıdvan uçar oldu

Enerji Günlüğü - Aygaz Pazarlama ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcılığına Rıdvan Uçar atandı. Aygaz A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, Aygaz...

Aygaz Pazarlama ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcısı Rıdvan uçar oldu

Enerji Günlüğü - Aygaz Pazarlama ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcılığına Rıdvan Uçar atandı. 

Aygaz A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, Aygaz Pazarlama ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcılığına Rıdvan Uçar’In atandığı kaydedildi. 

Açıklamada, ”Yönetim Kurulumuzun 26 Ocak 2018 tarihli kararı ile Pazarlama ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcılığına , 1 Şubat 2018 tarihi itibarıyla Bay Rıdvan Uçar'ın atanmasına karar verilmiştir." denildi.

Rıdvan Uçar, ODTÜ Makina Mühendisliği Bölümü'nden 1990 yılında, aynı bölümden yüksek lisans derecesi ile 1993 yılında mezun oldu. Koç Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans Programı'nı 2001 yılında tamamladı. Uçar, iş hayatına 1991 yılında TÜBİTAK'ta Proje Yöneticisi olarak başladı. 1996 yılında Koç Topluluğu'na katılan Uçar, 1996-2004 yılları arasında Aygaz A.Ş.'de sırası ile Dökmegaz Satış Sorumlusu, Pazarlama Proje Mühendisi, Dökmegaz Pazarlama Sorumlusu, Otogaz Pazarlama Müdürü ve Dökmegaz-Otogaz Pazarlama Müdürü görevlerinde bulundu. 2004 yılından bu yana Aygaz A.Ş. Pazarlama Grup Müdürü olarak görev yapıyordu.

Önceki ve Sonraki Haberler