1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Aygaz`a yeni genel müdür: Tezel

Aygaz`a yeni genel müdür: Tezel

Enerji Günlüğü - Yağız Eyüboğlu'ndan boşalan Aygaz Genel Müdürlüğü görevine Gökhan Tezel atandı.Koç Grubu'nun LPG şirketi Aygaz'da yönetim değişti....

Aygaz`a yeni genel müdür: Tezel

Enerji Günlüğü - Yağız Eyüboğlu'ndan boşalan Aygaz Genel Müdürlüğü görevine Gökhan Tezel atandı.

Koç Grubu'nun LPG şirketi Aygaz'da yönetim değişti. Yağız Eyüboğlu'nun Koç Holding Enerji Grubu Başşkan Vekilliği'ne atanmasıyla boşalan Aygaz Genel Müdürlüğü koltuğuna Gökhan Tezel getirildi.

24 yıllık çalışma hayatının 18 yılını çeşitli Koç Topluluğu şirketlerinde, son 6 yılını Aygaz’da geçiren Yağız Eyüboğlu’ndan 1 Ekim 2015 itibarı ile görevi devralan Genel Müdür Gökhan Tezel, 6 yılı Aygaz’da Mali Genel Müdür Yardımcılığı olmak üzere Koç Topluluğu’nda 22 yıldır görev yapıyor.

Tezel yeni görevi ile ilgili "Aygaz gibi 54 yıldır ürün ve hizmet kalitesi ile müşterisinin, çalışma anlayışı ile çalışanlarının, bayilerinin, tedarikçilerinin ve sosyal sorumlu yaklaşımı ile Türk toplumunun güvenini kazanmış bir kuruluşun başına geçmiş olmaktan büyük gurur duyuyorum. Aygaz’a ve Türk LPG sektörüne önemli katkılarda bulunmuş Sayın Yağız Eyüboğlu’ndan aldığım bayrağı, çalışma arkadaşlarımla beraber daha ileri taşımak için heyecanlıyım" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler