1. HABERLER

  2. PETROL

  3. AYGAZ’dan “Gazla Parola” Kampanyası

AYGAZ’dan “Gazla Parola” Kampanyası

Enerji Günlüğü – Aygaz’ın başlattığı “Gazla Parola” isimli dijital kampanya ile Metin Uca’nın sorularını yanıtlayan her 25. kişi, 50 TL’lik...

AYGAZ’dan “Gazla Parola” Kampanyası

Enerji Günlüğü – Aygaz’ın başlattığı “Gazla Parola” isimli dijital kampanya ile Metin Uca’nın sorularını yanıtlayan her 25. kişi, 50 TL’lik otogaz alımında geçerli olmak üzere 25 TL hediye otogaz kazanacak.

Passaparola yarışmasının sunucusu Metin Uca’nın rol aldığı “Gazla Parola” isimli yeni dijital kampanya 10 Ekim tarihinde başlayacak. Metin Uca’nın rol aldığı “Gazla Parola” isimli kampanyada soruları yanıtlayan her 25. kişi, 50 TL’lik otogaz alımında geçerli olmak üzere 25 TL hediye otogaz kazanacak.

“Gazla Parola” kampanyası kapsamında, Aygaz Otogaz Facebook sayfasındaki “Gazla Parola” uygulamasını beğenen tüketiciler, www.aygaznerede.com sayfasına yönlendirilecekler. Aygaznerede.com sitesinden alınacak parola ile yarışmaya başlayacak olan tüketiciler, Metin Uca’nın kendilerine yönelttiği dördü genel kültür, biri Aygaz Otogaz’la ilgili olmak üzere toplam beş soruyu yanıtlayacaklar. Soruları doğru yanıtlayan her 25. kişi, 50 TL’lik otogaz alımında geçerli olmak üzere 25 TL hediye otogaz kazanacak. Kampanya kapsamında toplam 1.000 tüketiciye hediye otogaz verilecek.

Kampanyayla ilgili gelişmelerwww.facebook.com/AygazOtogaz adresinden ve www.twitter.com/AygazOtogaz Twitter sayfası üzerinden üye olarak takip edilebilecek.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler