1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Aygaz`dan LPG`li araçlara ücretsiz bakım, kışa özel otogaz

Aygaz`dan LPG`li araçlara ücretsiz bakım, kışa özel otogaz

Enerji Günlüğü - Türkiye'nin önde gelen LPG dağıtıcısı Aygaz, LPG'li araç sahiplerine yönelik geliştirilen kışa özel otogazı Nisan ayına kadar...

Aygaz`dan LPG`li araçlara ücretsiz bakım, kışa özel otogaz

Enerji Günlüğü - Türkiye'nin önde gelen LPG dağıtıcısı Aygaz, LPG'li araç sahiplerine yönelik geliştirilen kışa özel otogazı Nisan ayına kadar satışa sundu. Ücretsiz LPG ayarı yaptıran kullanıcılara 60 TL'lik hediye akaryakıt şansı veriliyor.

Aygaz'dan yapılan açıklamaya göre, Şirket'in geliştirdiği üstün performanslı "Kışa Özel Aygaz Otogaz", Türkiye’nin dört bir yanındaki LPG’li araç sahiplerinin, daha sorunsuz ve ekonomik bir kış geçirmesini hedefliyor.

ÜCRETSİZ DÖNÜŞÜM İMKANI

LPG’li araçlardan en iyi performansı alabilmek için kışa özel ürün kullanmanın yanı sıra dönüşüm servislerinde kış bakımı yaptırılmasının da büyük önem taşıdığı vurgulandı. Araç bakımlarında otogaz kitindeki gaz hava karışımının kalibrasyonunu içeren işlem sayesinde araçların yakıt tüketiminin ve performansının ideal seviyelere ulaştırıldığına değinilen açıklamada, bu işlemin Aygaz Dönüşümcü Kulübü’nde ücretsiz gerçekleştirildiği bilgisine yer verildi. Bu arada TSE’li uzman dönüşümcüler tarafından yapılan bakımların, LPG’li araç sahiplerine hediye otogaz kazanma fırsatı da sunduğu belirtildi.

60 TL'LİK BEDAVA OTOGAZ

Kampanyanın geçerli olduğu dönüşümcü kulübü üyelerinin listesine Aygaz Otogaz’ın facebook sayfasından ulaşabiliyor. LPG’li araç kullanıcıları, ücretsiz bakım ve 60 TL’ye varan otogaz hediyesini kazanma şansı yakalıyor. Araç sahipleri ayrıca, sayfada bulunan “depometre” uygulamasıyla araçlarının mevcut yakıt tüketimini ideal değerlerle karşılaştırma imkânı da buluyor.

PROPAN ORANI YÜKSEK

Aygaz'ın kış dönemine özel otogazının özellikleri arasında propan oranının artırılması başta geliyor. LPG içeriğinde bulunan propanın soğuk havalarda dahi rahatlıkla buharlaşabildiğini belirten Aygaz otogaz uzmanları, normal sıcaklıklarda otogazın içinde bulunan propan oranının yüzde 30 civarında olduğunu belirtiyor. Kış mevsiminde ise araçlar daha rahat buharlaşarak yanabilen bir ürüne gereksinim duyuyor ve bu amaçla da Kışa Özel Otogaz’da bulunan propan oranı yüzde 50 seviyelerine yükseltiliyor. Böylece araç sahipleri her mevsim araçlarından daha üstün performans alırken, çalıştırma sırasında ve sonrasında tekleme yaşatmıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler