1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Aygaz’dan yüksek performanslı yeni otogaz ürünü

Aygaz’dan yüksek performanslı yeni otogaz ürünü

Aygaz, bugüne kadar geliştirdiği en yüksek performanslı çevreye duyarlı Aygaz 100+ Oktan otogaz ürününü piyasaya sundu. 

Aygaz’dan yüksek performanslı yeni otogaz ürünü

Enerji Günlüğü - Aygaz, yüksek performanslı olmasının yanı sıra çevreye duyarlı katkısız bir ürün olan Aygaz 100+ Oktan otogaz ürününün satışına başladı. Ayrıca mobil uygulama üzerinden bir hediye kampanyası da başlattı.

Koç Topluluğu şirketlerinden Aygaz, Türkiye’deki 5 milyonu aşkın aracın verimlilik ve performansını 100+ Oktan otogaz ile arttırıyor. Araçlarda benzine eş değer performans elde edilmesine destek olan katkısız “Aygaz 100+ Oktan” bu özelliğiyle, verimli yanma sağlayarak karbon salımının azalmasına ve yakıt ekonomisine katkıda bulunuyor. 

MOBİL UYGULAMA ÜZERİNDEN KAMPANYA

Aygaz yeni ürün satışıyla eş zamanlı olarak, "Aygaz Mobil" uygulaması üzerinden "Aygaz 100+ Oktan'la 100 TL Otogaz Hediye" kampanyası başlattı. 1.800’den fazla istasyonunda fiyat farkı olmadan yeni ürününü müşterilerine sunan Aygaz, başlattığı kampanyayla da 31 Ekim’e kadar mobil uygulamaya kayıtlı plakaları ile farklı günlerde ilk iki 300 TL ve üzeri otogaz alımına 100 TL değerinde Aygaz Otogaz puanı hediye ediyor. Kazanılan puanlar, tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri otogaz alımında kullanabilecek. Bu kampanyaya ilave olarak, 100 TL Aygaz Otogaz puan kazanan ilk 10.000 müşteri, Opet'ten yapacakları 500 TL ve üzeri benzin alışverişlerinde kullanabilecekleri 50 TL Opet Yakıt Puan kazanabilecek. Kampanya detaylarına www.aygaz.com.tr’den ulaşılabiliyor.

“TÜRKİYE’DE OTOGAZ KULLANIMI YAYGINLAŞIYOR”

Aygaz Genel Müdürü Melih Poyraz, Türkiye’de otogaz kullanımının gün geçtikçe yaygınlaştığına dikkat çekerek, “Tüm satış noktalarımızda aynı anda sunduğumuz Aygaz 100+ Oktan, bu çalışma prensibinin bir sonucu. Bugüne kadar Aygaz’ın sunduğu en yüksek performansa sahip LPG ürünü olan Aygaz 100+ Oktan, bunun yanında pek çok avantaj sunuyor. Verimli yanma sağlayarak karbon salımının azalmasına katkıda bulunmasının yanı sıra düşük buharlaşma kalıntısı özellikleriyle de motorun gerçek performansına ulaşmasına destek oluyor” dedi. 

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler