1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Aytemiz Alanyaspor ile Spor Toto Süper Lig'de

Aytemiz Alanyaspor ile Spor Toto Süper Lig'de

Enerji Günlüğü - Aytemiz Akaryakıt, Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Alanyaspor’a sponsor oldu. Takımın adı, Aytemiz Alanyaspor olarak anılacak. Akaryakıt...

Aytemiz Alanyaspor ile Spor Toto Süper Lig'de

Enerji Günlüğü - Aytemiz Akaryakıt, Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Alanyaspor’a sponsor oldu. Takımın adı, Aytemiz Alanyaspor olarak anılacak. 

Akaryakıt markası Aytemiz, Spor Toto Süper Lig’in en yeni ve iddialı takımlarından olan Alanyaspor ile isim sponsorluğu için sözleşme imzaladı. PTT 1. Lig 2015-2016 sezonunu şampiyonlukla tamamlayarak, Süper Toto Süper Lig’e çıkmayı başaran Alanyaspor’un oyuncuları, 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu’nda da, Aytemiz’in verdiği güçlü destekle Süper Lig’de top koşturacak. 

Aytemiz, Alanyaspor’a verdiği desteği, takımın ismine taşıdı. Aytemiz ve kulüp yönetimi tarafından imzalanan iş birliği ile takımın adı sezon boyunca ‘Aytemiz Alanyaspor’ olarak anılacak. 

Alanyaspor Kulübü Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, Aytemiz Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Yener Şenok ve Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu katıldı. 

Alanyaspor’un geçtiğimiz sezon büyük başarı gösterip ilk defa Süper Lig’e çıkarak, beklentilerin üzerinde bir performans sergilediğini söyleyen Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, “Aytemiz olarak, gerek şehirlerde ve gerekse Anadolu’daki geniş istasyon ağımız sayesinde sektörde tüketicisine en yakın markalardan biriyiz. Tamamen yerli sermayeli bir şirket olarak Anadolu takımlarının, özellikle de Süper Lig’de çok daha iyi yerlere gelmesi gerektiğine inanıyoruz. Akaryakıt sektörünün en hızlı büyüyen markası olan Aytemiz için Antalya ve Alanya’nın ayrı bir yeri var. Biz de bu desteği hak eden bir spor kulübü olarak gördüğümüz Alanyaspor’u 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu’nda destekleyerek, onların enerjisini yükseltecek bir iş birliğine imza attık” diye konuştu. 

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da, Alanyaspor'un Süper Lig'deki ilk sezonunda yapılan bu anlaşmanın önemli olduğunu belirterek"Anlaşmanın sağlanmasında destek veren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Aytemiz Alanyaspor’umuza hayırlı ve uğurlu olur. Süper Lig'deki ilk sezonumuzun da başarılı geçmesini temenni ediyorum. Aytemiz Alanyaspor inşallah daha iyi noktalara gelecektir. Hedefimiz bu ligde kalıcı olmaktır. Bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi.

İmza töreninin ardından konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Ben şimdiden hayırlı olsun diyorum. Emeği geçenleri herkesin huzurunda kutluyorum. Allah her iki tarafında yar ve yardımcısı olsun" ifadesini kullandı. 

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven de, Alanyaspor Aytemiz anlaşması hakkında şunları söyledi: 

“Hayırlı bir birliktelik olmasını temenni ediyorum. Alanyaspor, Süper Lig'in yeni takımı. Aytemiz firması da sektörde kendisini ispatlamış ve oldukça kısa sürede iyi mesafe almış bir kuruluş. Bu işbirliğinin her iki tarafa da değer katacağına inanıyorum. Alanyamızın ortak paydası Alanyaspordur. Takımımızın da hedefleri doğrultusunda Süper Lig'de kalıcı olması için elimizden gelen desteği vereceğim. Hem Alanyaspor Kulübü'nü, hem de Aytemiz firmasını bu işbirliği için kutluyorum."

Önceki ve Sonraki Haberler