1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Aytemiz Ankara`ya yeni istasyon açtı

Aytemiz Ankara`ya yeni istasyon açtı

Enerji Günlüğü - Akaryakıt dağıtım firması Aytemiz, Ankara'daki 11'inci istasyonunu hizmete açtı.2010-2015 döneminde istasyon sayısı açısından en...

Aytemiz Ankara`ya yeni istasyon açtı

Enerji Günlüğü - Akaryakıt dağıtım firması Aytemiz, Ankara'daki 11'inci istasyonunu hizmete açtı.

2010-2015 döneminde istasyon sayısı açısından en hızlı büyüyen akaryakıt markalarından biri konumundaki Aytemiz, yeni açılan istasyonlarla bayi ağını genişletmeye devam ediyor.

Türkiye genelinde 480 istasyona ulaşan Aytemiz, Ankara’daki 11’inci istasyonunu Gimat’ta hizmete açtı. Birleşik Akaryakıt İstasyonu'nun açılışı için düzenlenen törende konuşan Aytemiz Genel Müdür Yardımcısı Yakup Yazar, kısa süre içerisinde sektörün ilk 5 oyuncusundan biri olmayı hedeflediklerini belirtti.

Yeni transfer edilen istasyonlarla hedeflerine her geçen gün biraz daha yaklaştıklarını kaydeden Yazar, "Başta il ve ilçe merkezleri olmak üzere şehir merkezlerindeki istasyonları bayi ağımıza katarak, her geçen gün daha fazla tüketiciye ulaşıyoruz. Ankara ili İstanbul’dan sonra akaryakıt tüketiminde ikinci, Lpg’de ise birinci sıradadır. Akaryakıt ve Lpg tüketiminin bu kadar önemli olduğu Türkiye’nin kalbi başkentimiz, şirketimizin büyüme hedefleri içinde öncelik ve önem arz ediyor. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz iş ortağımız Birleşik Akaryakıt bunun açık bir göstergesidir" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler