1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Aytemiz karavancıya ucuz yakıt verecek

Aytemiz karavancıya ucuz yakıt verecek

Aytemiz Akaryakıt, Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu ile anlaştı, Türkiye’deki tüm karavan kullanıcılarına avantajlı akaryakıt satın alma imkanı sunacak.

Aytemiz karavancıya ucuz yakıt verecek

Enerji Günlüğü - Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu ile anlaşma imzalayan Aytemiz Akaryakıt, Türkiye’deki tüm karavan kullanıcılarına avantajlı benzin, mazot ve otogaz satın alma imkanı sunacak. 

Akaryakıt dağıtım şirketi Aytemiz, farklı tüketici gruplarına özel ürün tedariki ve hizmet çözümleri geliştirme çalışmaları kapsamında karavan kullanıcılarına avantaj sağlayacak bir adım attı. Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu’yla bir işbirliği anlaşması imzalayan Aydemiz, Federasyon üyesi karavancılara avantajlı benzin, motorin ve LPG otogaz tedarik edecek. 

Aytemiz Genel Müdürü Erol Varlık, Aytemiz Karavancı Dostu projesi kapsamında 1933 yılında kurulan uluslararası FICC (Federation Internationale de Camping, Caravanning) üyesi olan Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu ile birlikte Türkiye’deki kamp ve karavan turizminin gelişimi konusunda etkin rol oynamayı hedeflediklerini söyledi. Erol Varlık, kampanya kapsamında ayrıca Aytemiz enerji ikmal istasyonlarında karavan kullanıcılarının ihtiyaç duyabilecekleri ürünleri bulundurmaya çalışacaklarını belirtti. Bugün Avrupa’da yaklaşık 6 milyon karavanın yollarda olduğunu belirten Erol Varlık “Uzun dönemde, Türkiye ekonomisinin geleceğine katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu alternatif turizmin, hak ettiği ilgiyi görmesini ve yollarımızdaki karavanların sayısının artmasını hedefliyoruz” dedi. 

karavanci-kart-aytemiz.jpg

Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu Genel Sekreteri Ahmet Kavuşturan da Türkiye’de karavan tatilinin, özellikle Mayıs- Eylül ayları arasında ve ağırlıklı olarak da Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz ve İç Anadolu Bölgelerinde çok rağbet gördüğünü söyledi. Ancak yılın diğer dönemlerde de kültür turları yapan bazı tatilcilerin, güney sahilleri ve Güneydoğu’ya da karavan seyahati gerçekleştirdiklerini anlatan Kavuşturan, “Avrupa’da 25 bin kamp alanı varken bu güzel ülkemizde uluslararası standartlarda az sayıda kamp alanının bulunması, daha önümüzde gidilecek uzun bir yolun olduğunu gösteriyor. Bu ve buna benzer projelerle karavan kullanımının sıklıkla gündeme gelmesi ve kamp alanlarının standartlarının yükseltilmesi ile birlikte ulusal ve uluslararası kamp ve karavan turizmi katılımcı sayılarının da hızla artacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler