1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Aytemiz’den tiyatral bayi eğitimi

Aytemiz’den tiyatral bayi eğitimi

Enerji Günlüğü - Aytemiz, bayi çalışanlarına eğlendirirken öğreten skeçlerle istasyonda personel hizmet standartları eğitimi verdi. Aytemiz, bayi...

Aytemiz’den tiyatral bayi eğitimi

Enerji Günlüğü - Aytemiz, bayi çalışanlarına eğlendirirken öğreten skeçlerle istasyonda personel hizmet standartları eğitimi verdi. 

Aytemiz, bayi çalışanlarına verdiği “istasyonda personel hizmet standartları” eğitimini, “ne anlatmak istediğinizi söyleyin, nasıl kısmını biz hallederiz” sloganı ile yola çıkan Umut Oğuz liderliğindeki Kurumsalhane ekibi gerçekleştirdi. 

Trabzon, Kayseri, Adana, Konya, İzmir ve İstanbul olmak üzere toplam 6 ilde gerçekleşen tiyatral bayi personel eğitimleri ile sadece Aytemiz istasyonlarındaki personellerin eğitimi değil, akaryakıt sektörü için de müşterilerin beklentilerini en hızlı ve doğru şekilde karşılayan elemanlar yetiştirilmesi hedeflendi.

Aytemiz’in yönlendirmesi sonucunda, interaktif olarak hazırlanan skeçler ile verilen eğitimin içeriği, kıyafet, dış görünüş, müşteri ile diyalog, ‘etkin güler yüz, hoş geldin, yakıt ikmali, ek hizmetler ve güle güle’den oluşan 5 adım kuralı, yıkama personelinin davranışı, tuvalet temizliği, AYT (Araç & Yakıt Tanıma Sistemi), market ürün çeşitliliği ve Aytemiz Optimum ürün tanıtımından oluştu.

SEKTÖRDE YOĞUN BİR REKABET VAR

Eğitim içeriklerinin hazırlanma aşamasında, sektörün ana eğitim ihtiyaçlarını gidermeye özen gösterdiklerinin altını çizen Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, “Sektörde yoğun bir rekabet var. Hedefimiz mevcut ve sadık müşterilerimize, her gün ilk kez karşılaştığımız yeni müşterilerimizi de eklemek ve hepsini sürekli müşterimiz olacak şekilde kazanmaktır. Aytemiz olarak gerçekleştireceğimiz tiyatral bayi personel eğitimlerimizle “müşterisini tanıyan, farklı servis ve hizmetler sunan akaryakıt istasyonu” konseptimize bir adım daha yaklaştık. Bizi tercih eden müşterilerimiz, istasyonlarımıza her uğradıklarında, hizmet kalitemizdeki artışın ve pozitif dönüşümün farkına varacaklar” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler