1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Bağlar HES için halk toplantısı yapılacak

Bağlar HES için halk toplantısı yapılacak

Enerji Günlüğü - Andırın Enerji tarafından Adana'da yapılması planlanan Bağlar Regülatörü ve HES projesi ile ilgili halkı bilgilendirmek için 24 Haziran'da...

Bağlar HES için halk toplantısı yapılacak

Enerji Günlüğü - Andırın Enerji tarafından Adana'da yapılması planlanan Bağlar Regülatörü ve HES projesi ile ilgili halkı bilgilendirmek için 24 Haziran'da toplantı yapılacak.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, Andırın Enerji Elektrik Üretim Ltd. Şti. tarafından Adana ili Saimbey ilçesi sınırları içerisinde yapılması planlanan 2.3 MW'lık Bağlar Regülatörü ve HES projesi ile ilgili ÇED sürecinin başladığı bildirildi.

Yatırım bedeli 9.664.950,48 TL olarak belirlenen proje ile ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 24/06/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler, Bakanlık Merkezinde veya Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve ADANA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

Yapım süresi 2 yıl olarak planlanan tesisten yılda toplam 14,22 GWh enerji üretilmesi planlanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler