1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bahçeşehir Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı 2 hoca arıyor

Bahçeşehir Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı 2 hoca arıyor

Bahçeşehir Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzman bir doçent ile doçent veya doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Bahçeşehir Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı 2 hoca arıyor

Enerji Günlüğü - Bahçeşehir Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzman bir doçent ile doçent veya doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalı’nda görevlendireceği doçent unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adaylardan Makina Mühendisliği veya ilgili alanda doktora yapmış olmaları; ayrıca ısı ve kütle transferi, termodinamik, hesaplamalı akışkanlar mekaniği, soğutma iklimlendirme ve yakıt pilleri konularında akademik çalışmalar yapmış olmaları bekleniyor.

Üniversite aynı Bölümde yine Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalı’nda çalıştırmak üzere doktor veya doçent doktor unvanlı bir kişi daha istihdam edecek. 

Bu kadro için başvuracak adayların ise Makina Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği veya ilgili alanda doktora yapmış olmaları; sürdürülebilir enerji sistemleri, enerji yönetimi, enerji ekonomisi ve çevre, yenilenebilir enerjiler ve enerji verimliliği konularında akademik çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 17 Haziran 2021 günü mesai sonuna kadar, Bahçeşehir Üniversitesi, İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı, Yıldız Mahallesi, Çırağan Caddesi, No: 4, Camlı Bina, Kat: 2, Beşiktaş, İstanbul adresine yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler