1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Bahçeşehir Üniversitesi’nde Enerji Günleri

Bahçeşehir Üniversitesi’nde Enerji Günleri

Enerji Günlüğü - Bahçeşehir Üniversitesi Enerji Kulübü tarafından düzenlenen BAU Enerji Günleri ’13 semineri, 6-7 Mayıs tarihlerinde üniversitenin...

Bahçeşehir Üniversitesi’nde Enerji Günleri

Enerji Günlüğü - Bahçeşehir Üniversitesi Enerji Kulübü tarafından düzenlenen BAU Enerji Günleri ’13 semineri, 6-7 Mayıs tarihlerinde üniversitenin Fazıl Say Auditorium’unda gerçekleştirilecek. Seminer sonunda katılımcılara sertifika da verilecek.

Etkinliğin birinci gününde GE  Enerji Türkiye Genel Müdürü Mete Maltepe, “Türkiye’nin Yenilenebilir Enerji Zenginliği ve Rüzgar Enerjisinde Türkiye’nin Genel ve Gelecek Durumu”nu, İTÜ Enerji Enstitüsü’nden Hilmi Güler, “Yatırımcı Açısından Enerji Piyasası ve Değerlendirilmesi”ni, Demirer Holding CEO’su Erol Demirer , “Türkiye Ekonomisinin Enerji Sektörüyle İlişkisi ve Geleceği”ni, Enerji Tabii Kaynaklar Genel Müdürü Yusuf Yazar, “Gelecek 10 Yıllık Dönemde Türkiye’nin Elektrik Talebi,Üretim ve İletim Değerlendirilmesi”ni ve Zorlu Holding’ten Sinan Ak da, “Türkiyenin Enerji Poatnsiyeli Değerlendirilmesi ve Enerji Verimliliğinin Artırılmasının Önemi”ni anlatacak.

Etkinliğin ikinci gününde ise IBC Solar Genel Müdürü Hayrı Bali, Yatırım Analiz Danışmanlık A.Ş.’den Yusuf Günay, Akenerji  İK Müdürü Sevilay Uçar, Exxonmobile’den Haluk Kuşakoğlu konuşmacı olarak izleyenlerin karşısına çıkacak.

Önceki ve Sonraki Haberler