1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Bakan Yıldız, Teknik Sondaj`ın arama ruhsatını feshetti

Bakan Yıldız, Teknik Sondaj`ın arama ruhsatını feshetti

Enerji Günlüğü - Teknik Sondaj Jeotermal Gaz Enerji Petrol Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İzmir'deki bir adet petrol arama ruhsatı Bakan Taner Yıldız tarafından...

Bakan Yıldız, Teknik Sondaj`ın arama ruhsatını feshetti

Enerji Günlüğü - Teknik Sondaj Jeotermal Gaz Enerji Petrol Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İzmir'deki bir adet petrol arama ruhsatı Bakan Taner Yıldız tarafından feshedildi. 

Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Teknik Sondaj Jeotermal Gaz Enerji Petrol San. ve Tic. AŞ’nin 17 No'lu İzmir Petrol Bölgesi’nde sahip bulunduğu AR/TEK/4961 hak sıra numaralı petrol arama ruhsatnamesinin 6326 sayılı Petrol Kanunu’nun 132/4’üncü maddesi gereğince Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından 31 Mayıs 2013 tarihinde feshedildiğini ve söz konusu ruhsatnamenin bu tarihte sona erdiğini duyurdu.

Teknik Sondaj'ın ruhsatla ilgili mükellefiyetini yerine getirmemesinden zarar görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatı şirketin teminatından tahsil edebilmek için bir yıl içinde yetkili mahkemeden kesinleşmiş bir karar eşliğinde Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'ne başvurabilecekleri belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler