1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Bakü Olimpiyat Stadı`nın kablolarını Prysmian sağladı

Bakü Olimpiyat Stadı`nın kablolarını Prysmian sağladı

Enerji Günlüğü - Prysmian Group Türkiye, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de toplam 617 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Olimpiyat Stadı’nın tüm...

Bakü Olimpiyat Stadı`nın kablolarını Prysmian sağladı

Enerji Günlüğü - Prysmian Group Türkiye, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de toplam 617 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Olimpiyat Stadı’nın tüm kablolarını sağladı.

Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de toplam 617 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Olimpiyat Stadı’nın tüm enerji, ses ve görüntü sistemlerinde kullanılan kablolarını temin etti.

Prysmian Group Türkiye CEO’su Erkan Aydoğdu, ”Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği bu gibi yapılara atılan Prysmian Group Türkiye imzası hem bizim hem de Türk sanayisinin başarısını gösteriyor. Başarılarımız geleceğe daha da güvenli bakmamızı sağlıyor” diye konuştu.

Prysmian Group Türkiye, bugüne kadar Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu, Galatasaray Türk Telekom Arena, Beşiktaş Vodafone Arena, Trabzon Akyazı Arena ile birlikte birçok önemli stada kablo temin etti.

12-18 Haziran 2015 tarihleri arasında ilk Avrupa Oyunları’na ev sahipliği yapacak olan Bakü Olimpiyat Stadı 68 bin kişi kapasiteli.

Önceki ve Sonraki Haberler