1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Balıkesir Bandırma’da satılık benzinlik arsası

Balıkesir Bandırma’da satılık benzinlik arsası

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde akaryakıt ve servis istasyonu arsası satışa çıkarılacak.

Balıkesir Bandırma’da satılık benzinlik arsası

Enerji Günlüğü - Balıkesir’in Bandırma ilçesine bağlı Akçapınar Mahallesinde, akaryakıt ve servis istasyonu arsası satışa çıkarılacak.

Balıkesir’in Bandırma ilçesine bağlı Akçapınar Mahallesinde; 129 ada, 3 numaralı parsel üzerinde yer alan, 6.859,94m2 genişliğindeki, Bandırma Belediyesine ait, imar planında akaryakıt ve servis istasyonu alanı olarak ayrılmış olan arsa, 8.231.928 lira tahmini bedel ve 246.957,84 lira geçici teminat bedeliyle ihaleye çıkarılacak. 

İhale, 01 Mart 2023 günü, saat 14.00’te, Bandırma Belediye Başkanlığı, Encümen Salonunda, açık teklif arttırma usulüyle yapılacak. İstekli bulunmaması veya verilen teklifin ihale komisyonunca hadde layık görülmemesi halinde, ikinci ihale 08 Mart 2023 günü aynı yer ve aynı saatte yapılacak.

İhale şartnamesi Bandırma Belediyesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde bedelsiz olarak görülebilecek ve aynı yerden, 50 TL bedel karşılığında satın alınabilecek. 

Teklif dosyalarının, en geç ihale günü ihale saatine kadar; Bandırma Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim edilmiş olması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler