1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Balıkesir Dursunbey’de satılık benzinlik arsası

Balıkesir Dursunbey’de satılık benzinlik arsası

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde akaryakıt ve servis istasyonu arsası satışa çıkarılacak.

Balıkesir Dursunbey’de satılık benzinlik arsası

Enerji Günlüğü - Balıkesir’in Dursunbey ilçesine bağlı Akbaşlar Mahallesinde, akaryakıt ve servis istasyonu arsası satışa çıkarılacak.

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde; 170 ada, 1 numaralı parsel üzerinde yer alan, 6.828,36m2 genişliğindeki, Dursunbey Belediyesine ait, imar planında akaryakıt ve servis istasyonu alanı olarak ayrılmış olan arsa, 9.500.000 lira tahmini bedel ve 285.000 lira geçici teminat bedeliyle ihaleye çıkarılacak. 

İhale, 10 Ağustos 2022 günü, saat 14.00’te, Dursunbey Belediye Başkanlığı, Meclis Toplantı Salonu, Mollaoğlu Mahallesi, Balıkesir Caddesi, No: 20/B, Dursunbey, Balıkesir adresinde, kapalı teklif arttırma usulüyle yapılacak. 

İhale şartnamesi Dursunbey Belediyesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Mollaoğlu Mahallesi, Balıkesir Caddesi, No: 20/B, Dursunbey, Balıkesir adresinde bedelsiz olarak görülebilecek ve aynı adresten, 1.500 TL bedel karşılığında satın alınabilecek. 

Teklif dosyalarının, en geç ihale günü saat 12.30’a kadar; Dursunbey Belediyesi Hizmet Binası, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Mollaoğlu Mahallesi, Balıkesir Caddesi, No: 20/B, Dursunbey, Balıkesir adresine elden teslim edilmesi ya da ihale saatine kadar komisyona ulaşmış olacak şekilde, postayla gönderilmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler