1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Barbaros Hayreddin Paşa Sismik Gemisi sigortalanacak

Barbaros Hayreddin Paşa Sismik Gemisi sigortalanacak

Enerji Günlüğü - TPAO'nun 2013 yılında petrol ve doğal gaz aramak için satın alıp hizmete aldığı Barbaros Hayreddin Paşa Sismik Araştırma Gemisi...

Barbaros Hayreddin Paşa Sismik Gemisi sigortalanacak

Enerji Günlüğü - TPAO'nun 2013 yılında petrol ve doğal gaz aramak için satın alıp hizmete aldığı Barbaros Hayreddin Paşa Sismik Araştırma Gemisi bir yıllığına sigortalanacak.

TPAO Genel Müdürlüğü'nün 2013 yılında petrol ve doğal gaz aramak için 130 milyon dolara satın aldığı Barbaros Hayreddin Paşa Sismik Araştırma Gemisi bir yıllığına sigortalanacak. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Barbaros Hayreddin Paşa Sismik Gemisi’ne yönelik olarak P&I, Hull and Machinery, Streamers, Streamers War Risk, Loss of Hire, Marine Cargo türlerinde bir yıllık sigorta ihalesi açtı.

İHALE TARİHİ VE YERİ

İhale, 23 Ocak 2017 günü saat 14:30’da TPAO Genel Müdürlüğü 6. Kat Toplantı Salonu’nda yapılacak.

İhale dokümanı TPAO Genel Müdürlüğü internet sayfasından indirilebilecek veya elektronik posta yolu ile [email protected] adresinden talep edilip temin edilebilecek. 

İhale dokümanlarının tamamı İngilizce ve teklifler de İngilizce olarak verilecek. Tekliflerin ihale saatine kadar İdareye ulaştırılması ve geçerlilik süresinin 30 gün olması gerekiyor.

Gemide çalışıp sismik araştırma yapacak nitelikte Türk personel bulunamadığı için geminin satın alındığı Polarcus firmasıyla 2013 yılında 3 yıl süreli 89.9 milyon dolarlık veri işleme anlaşması yapılmıştı.  10 Şubat 2016 günü bu süre dolunca iki yıllığına 30 milyon dolarlık yeni bir anlaşma daha yapıldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler