1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bartın Üniversitesi 3 enerji hocası arıyor

Bartın Üniversitesi 3 enerji hocası arıyor

Bartın Üniversitesi, enerji uzmanı bir profesör ve bir doçent ile elektrik tesisleri uzmanı bir doçenti işe alacak. 

Bartın Üniversitesi 3 enerji hocası arıyor

Enerji Günlüğü - Bartın Üniversitesi, enerji uzmanı bir profesör ve bir doçent ile elektrik tesisleri uzmanı bir doçenti işe alacak. 

Bartın Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Anabilim Dalında görevlendireceği; profesör unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların doçent unvanını, Makine Mühendisliği veya Havacılık ve Uzay Mühendisliği alanında almış olmaları; doçent unvanı aldıktan sonra Web Of Science (SCI, SCI-Expanded, SSCI) indekslerinde yayımlanmış en az 5 makale yazmış olmaları ve kurum dışı fonlarca desteklenen en az bir ulusal veya
uluslararası projede, yürütücü olarak görev almış veya alıyor olmaları gerekiyor. 

Makine Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Anabilim Dalında çalışmak üzere bir de doçent unvanlı öğretim üyesi alınacak. 

Doçent kadrosuna başvuracak olanların doçent unvanını Makine Mühendisliği alanında almış olmaları; Yenilenebilir Enerji ve Binalarda Enerji üzerine çalışmalar yapmış olmaları; son üç takvim yılında Web Of Science (SCI, SCIExpanded, SSCI) indekslerinde yayımlanmış en az 5 makale yazmış olmaları ve kurum dışı fonlarca desteklenen en az bir ulusal veya uluslararası projede yürütücü/akademik danışman olarak görev almış veya alıyor olmaları isteniyor. 

Üniversite, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı için de bir doçent istihdam edilecek. 

Elektrik Tesisleri Anabilim Dalında görev almak üzere başvuracak olanların doçent unvanını Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında almış olmaları; İletim/Dağıtım Sistemleri Planlaması üzerine çalışmalar yapmış olmaları; son üç takvim yılında Web Of Science (SCI, SCI-Expanded, SSCI) indekslerinde yayımlanmış en az 2 makale yazmış olmaları bekleniyor. 

Başvurular en geç 15 Haziran 2021 günü gece yarısına kadar, Bartın Üniversitesi’ne ait web sitesi üzerinden online olarak yapılacak. Şahsen yapılacak başvurular ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler