1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bartın Üniversitesi enerji uzmanı 2 hoca alacak

Bartın Üniversitesi enerji uzmanı 2 hoca alacak

Bartın Üniversitesi, enerji uzmanı bir profesör ile bir doçenti Makine Mühendisliği Bölümünde görevlendirmek üzere, öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Bartın Üniversitesi enerji uzmanı 2 hoca alacak

Enerji Günlüğü - Bartın Üniversitesi, enerji uzmanı bir profesör ile bir doçenti Makine Mühendisliği Bölümünde görevlendirmek üzere, öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Bartın Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Anabilim Dalında görev vermek üzere, bir profesörü işe alacak. 

Adayların Makine Mühendisliği veya Havacılık ve Uzay Mühendisliği alanında doçent unvanı almış olmaları; doçent unvanı aldıktan sonra Web Of Science (SCI, SCI-Expanded, SSCI) kapsamındaki dergilerde en az 5 makale yayınlamış olmaları ve kurum dışı fonlarca desteklenen en az bir ulusal veya uluslararası projede yürütücü olarak görev almış/alıyor olmaları gerekiyor.

Üniversite, aynı Anabilim Dalında çalıştıracağı bir doçenti de işe alacak. 

Doçent kadrosuna başvuracak olanların, Makine Mühendisliği lisans mezunu olmaları; Enerji Sistemleri veya Makine Mühendisliği alanında doçent unvanı almış olmaları; Termodinamik ve Enerji üzerine çalışmalar yapmış olmaları ve son üç takvim yılında Web Of Science (SCI, SCI-Expanded, SSCI) kapsamındaki dergilerde en az 5 makale yayınlamış olmaları isteniyor. 

Başvurular en geç 18 Kasım 2021 günü gece yarısına kadar, Üniversitenin web sitesi üzerinden çevrimiçi olarak yapılacak.