1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Başakşehir’de benzinlik arsası satılacak

Başakşehir’de benzinlik arsası satılacak

İstanbul Başakşehir Belediyesi, 2. Kısım’da bulunan bir benzin istasyonu arsasını satışa çıkarıyor. 

Başakşehir’de benzinlik arsası satılacak

Enerji Günlüğü - İstanbul Başakşehir Belediyesi, 2. Kısım’da bulunan bir benzin istasyonu arsasını satışa çıkarıyor. 

İstanbul Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1. Kısım’da (Tatarcık Mahallesi) 120 ada, 9 nolu parselde bulunan; 3.078,87m2 yüzölçümündeki, bakım ve akaryakıt tesis alanını kapalı teklif usulüyle satmak üzere ihale yapacak. 

İhale 07 Aralık 2020 günü saat 10.30’da,  Başakşehir Belediye Başkanlığı, Belediye Encümen Salonu, Başak Mahallesi, 5. Etap, 1.Kısım, Akşemsettin Caddesi, No: 3, Başakşehir, İstanbul adresinde yapılacak. 

İhale konusu arsa için 18.500.000 lira muhammen bedel belirlendi. İstekliler bu bedel üzerinden 555.000 lira geçici teminat yatıracaklar. 

İhale şartnamesi ve ekleri, Başakşehir Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Başak Mahallesi, 5. Etap, 1. Kısım, Akşemsettin Caddesi, No: 3, Başakşehir, İstanbul adresinde ücretsiz görülebilecek ve 500 lira karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başak Mahallesi, 5. Etap, 1. Kısım, Akşemsettin Caddesi, No: 3, Başakşehir, İstanbul adresindeki Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne, sıra numaralı alındılar karşılığında verilmesi veya posta yoluyla ulaştırılmış olması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler