1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Başkent Doğal Gaz bağlantı bedellerinin tamamını ödedi

Başkent Doğal Gaz bağlantı bedellerinin tamamını ödedi

Enerji Günlüğü - BAŞKENT Doğalgaz, 2004 yılında aboneliğini yaptırmış bazı abonelerden mükerrer bağlantı bedeli ödemiş olanların tamamına 123...

Başkent Doğal Gaz bağlantı bedellerinin tamamını ödedi

Enerji Günlüğü - BAŞKENT Doğalgaz, 2004 yılında aboneliğini yaptırmış bazı abonelerden mükerrer bağlantı bedeli ödemiş olanların tamamına 123 Dolar iade edildiğini açıkladı.

2004 yılında bazı abonelerden mükerrer tahsil edilmiş 123 Dolar tutarındaki abone bağlantı bedelleri ile ilgili işlemlerin düzeltilmesi ile ilgli açıklama yapan BAŞKENT Doğalgaz, web sayfasından duyurduğu bu abonelerin tamamına 123 Doların iade edildiğini bildirdi.

Açıklamada, 'Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından 08.04.2005 tarihinde alınan karar ile doğal gaz dağıtım hizmetlerinin EGO Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olduğu 2004 yılında bazı abonelerden mükerrer tahsil edilmiş 123 Dolar tutarındaki abone bağlantı bedelleri ile ilgili işlemlerin düzeltilmesi ve iadesi konusunda EGO Genel Müdürlüğüne ihtarda bulunulmuş ve söz konusu karar 26.04.2005 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmıştır. Söz konusu karar 2004 yılında aboneliğini yaptırmış bazı abonelerden mükerrer bağlantı bedeli ödemiş olanları kapsamaktadır. Bu kapsamdaki abonelerin isimleri web sayfamızda duyurulmuş ve tamamına 123 dolar iade edilmiştir. Bedel iadesi yapılmayan abone kalmamış olup kuruluşundan önceki dönemde tahsil edilen bu bedellerin tamamı Şirketimiz tarafından karşılanmıştır. Abonelerimizde gereksiz bir beklenti yaratılmasına ve Şirketimize karşı yürütülen bu itibar suikasti açıklamalara itibar edilmemesini kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.' denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler