1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Başkent Üniversitesi enerji uzmanı 3 öğretim üyesini işe alacak

Başkent Üniversitesi enerji uzmanı 3 öğretim üyesini işe alacak

Başkent Üniversitesi enerji alanında uzman bir profesör, bir doçent ve bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak.

Başkent Üniversitesi enerji uzmanı 3 öğretim üyesini işe alacak

Enerji Günlüğü - Başkent Üniversitesi enerji alanında uzman bir profesör, bir doçent ve bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak.

Başkent Üniversitesi Rektörlüğü,  Mühendislik Fakültesine bağlı Makine Mühendisliği Bölümünde görevlendirmek üzere bir profesör ve bir doçent ile Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünde görev vereceği bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Profesör kadrosuna başvurmak isteyenlerin YDS’den en az 85 puan almış olmaları; lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini Makine Mühendisliği alanından almış olmaları; doçentlik derecesini Makine Mühendisliği Enerji Anabilim Dalından almış olmaları ve bir yükseköğretim kurumunda Enerji, Isıl Sistemler veya Akışkanlar Mekaniği alanlarında yayınlar yapmış ve dersler vermiş olmaları gerekiyor. 

Doçent kadrosuna başvuracak olanların ise YDS’den en az 85 puan alıp İngilizce dilinde yeterliliğe sahip olmaları; lisans derecesini Makine Mühendisliği, doktora derecesini Makine Mühendisliği veya Makine Eğitimi alanlarından almış olmaları; doçentlik derecesini ise Makine Mühendisliği Bilim alanında almış olmaları ve Nükleer Enerji ve Güneş Enerjisi alanlarında çalışmalar/yayınlar yapmış olmaları gerekiyor. 

Doktor kadrosu için başvuru yapacak olanların da YDS’den en az 85 puan alıp İngilizcede yeterlilik sahibi olmaları; doktora derecesini Elektrik Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında almış olmaları; Elektrik alanında çalışmalar yapmış olmaları ve bir yükseköğretim kurumunda Yüksek Gerilim Tekniği, Elektrik Üretim Tesisleri vb. dersleri vermiş veya bu alanda yayınlar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 05 Nisan 2023 günü saat 17.00’ye kadar, Başkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığına şahsen yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler