1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Batı Fırat Atık Su Hattı için kamulaştırma istemi

Batı Fırat Atık Su Hattı için kamulaştırma istemi

Enerji Günlüğü - TPAO, Adıyaman'da bulunan Batı Fırat Atık Su Boru Hattı için gerekli olan bazı taşınmazların acele kamulaştırılması için başvurdu.Enerji...

Batı Fırat Atık Su Hattı için kamulaştırma istemi

Enerji Günlüğü - TPAO, Adıyaman'da bulunan Batı Fırat Atık Su Boru Hattı için gerekli olan bazı taşınmazların acele kamulaştırılması için başvurdu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, kamulaştırma başvuru ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak yürürlüğe koydu.

Buna göre, Türkiye Petrolleri A.O.’nın Adıyaman ilinde sahip olduğu İR/TPO/2699 hak sıra no.lu petrol işletme ruhsat sahasında yer alan Batı Fırat Atık Su Boru Hattı için gerekli olan ancak, arazi maliklerinin rayiç haddin üzerinde bedel talep etmesi nedeniyle, anlaşma yoluyla satın alınması mümkün olmayan ve üzerinde Gerger Asliye Hukuk Mahkemesinin acele el koyma kararı bulunan Adıyaman İli, Gerger İlçesi, Güzelsu Köyü, Köy Karşısı mevkiindeki 829 no.lu parselin 242,40 m²’lik (irtifak hakkı) kısmının kamulaştırılması için 19.03.2015 tarihli dilekçesiyle müracaat etti.

Önceki ve Sonraki Haberler