1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Batman Üniversitesi petrol uzmanı 3 hoca alacak

Batman Üniversitesi petrol uzmanı 3 hoca alacak

Batman Üniversitesi, petrol uzmanı bir doçent ile 2 doktoru işe almak istiyor. 

Batman Üniversitesi petrol uzmanı 3 hoca alacak

Enerji Günlüğü - Batman Üniversitesi, petrol uzmanı bir doçent ile 2 doktoru işe almak istiyor. 

Batman Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümüne bağlı Petrol İşletme Anabilim Dalında çalıştıracağı bir doçenti işe alacak 

Adayların doçent unvanını Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği veya Maden Mühendisliği alanında almış olmaları; petrokimya ve solvent ekstraksiyon konularında çalışmalar yapmış olmaları ve İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olduklarını belgelendirmeleri gerekiyor. 

Üniversite, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümüne bağlı Petrol İşletme Anabilim Dalı için bir doktor ile Petrol Arama Anabilim Dalında görevlendireceği bir doktoru da işe almak istiyor. 

Petrol İşletme Anabilim Dalında çalışmak için başvuracak olanların doktor unvanını Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği veya Maden Mühendisliği alanından almış olmaları; petrokimya ve yapısal eşitlik modellemesi konularında çalışmalar yapmış olmaları ve İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olduklarını belgelendirmeleri gerekecek. 

Petrol Arama Anabilim Dalında çalışmak için başvuracak olanların ise doktor unvanını Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği veya Yerbilimleri alanından almış olmaları; petrol araştırmaları ve tarihi için kullanılabilecek paleontolojik çalışmalar yapmış olmaları ve İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olduklarını belgelendirmeleri gerekecek.

Başvurular en geç 07 Ocak 2022 günü mesai sonuna kadar, şahsen veya postayla yapılacak. Doçent kadrosu için başvuracak adaylar Batman Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığına; doktor kadroları için başvuracak olanlar ise Batman Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanlığına başvuracaklar.

Önceki ve Sonraki Haberler