1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. BAU enerji sistemleri uzmanı 3 hoca alacak

BAU enerji sistemleri uzmanı 3 hoca alacak

Bahçeşehir Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzmanlaşmış 3 kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak.

BAU enerji sistemleri uzmanı 3 hoca alacak

Enerji Günlüğü - Bahçeşehir Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzmanlaşmış, doktor veya doçent unvanlı 3 kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalında çalıştırmak üzere doçent ya da doktor unvanlı 3 kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adaylardan birinin Kimya Mühendisliği veya ilgili alanda doktora yapmış olması ve yakıtlar ve yanma, yenilenebilir enerji kaynakları ve hidrojen enerjisi konularında akademik çalışmalar yapmış olması bekleniyor. 

Bir adayın ise enerji ile ilgili bir alanda doktora yapmış olması ve yenilenebilir enerji sistemleri tasarımı, enerji yönetimi ve enerji ekonomisi konularında akademik çalışmalar yapmış olması gerekiyor. 

Bir adayın da Endüstri Mühendisliği veya ilgili alanda doktora yapmış olması ve enerji optimizasyonu, enerji ekonomisi ve enerji verimliliği konularında akademik çalışmalar yapmış olması gerekiyor.

Ayrıca üç kadroda da Yabancı Dil Sınavından (YDS) en az 85 puan almış olma şartı aranıyor. 

Başvurular en geç 08 Ağustos 2023 günü mesai bitimine kadar, Bahçeşehir Üniversitesi, İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı, Yıldız Mahallesi, Çırağan Caddesi, No: 4, Beşiktaş, İstanbul adresine şahsen ya da kurye yoluyla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler