1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Bayburtlu Enerji, Gençosman Reg. ve HES için ihale açtı

Bayburtlu Enerji, Gençosman Reg. ve HES için ihale açtı

Enerji Günlüğü- Bayburtlu Enerji, Gençosman Regülatörü ve HES inşaatı için Kamu İhale Bülteni’nde ihale ilanı yaptı.12 Şubat 2014 tarihli Bülten’de...

Bayburtlu Enerji, Gençosman Reg. ve HES için ihale açtı

Enerji Günlüğü- Bayburtlu Enerji, Gençosman Regülatörü ve HES inşaatı için Kamu İhale Bülteni’nde ihale ilanı yaptı.

12 Şubat 2014 tarihli Bülten’de yayımlanan ilana göre, inşaat ihalesinin teklifleri 18 Mart 2014 saat 14.00’e kadar Bayburt Belediyesi Hizmet Binası, Kat:2 İştirakler Bürosu - Bayburt adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 takvim günü olacak. 

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 500 TRY (Türk Lirası) karşılığı Bayburt Belediyesi Hizmet Binası Kat:2 İştirakler Bürosu adresinden satın alınabilecek. 

YERLİ İSTEKLİLERE YÜZDE 10 FİYAT AVANTAJI

İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup Kamu İhale Kurumu tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde yerli istekliler lehine % 10 oranında fiyat avantajı uygulanacak.

BENZER İŞLER

İhalede benzer iş olarak Yapım İşlerinde Benzer İş Grupları Listesi'nde yer alan A-II, A-IX ve A-XIII grubu işler benzer iş olarak kabul edilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler