1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Bayburt’ta GES kurma şartıyla arsa kiralanacak

Bayburt’ta GES kurma şartıyla arsa kiralanacak

Bayburt Belediyesi, 2 adet arsasını GES kurma şartıyla kiraya verecek. 

Bayburt’ta GES kurma şartıyla arsa kiralanacak

Enerji Günlüğü -  Bayburt Belediyesi, 2 adet arsasını GES kurma şartıyla kiraya verecek. 

Bayburt Belediye Başkanlığı, Kaleardı Mahallesi ve Yolaltı Köyündeki 2 arsasını, mülkiyetleri ve işletme gelirleri Belediye’ye devredilmek üzere, güneş enerjisi santrali (GES) kurma şartıyla 25 yıllığına kiraya vermek için ihale yapacak. 

İhale, 11 Mart 2022 günü, saat 15.00’te, Bayburt Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacak. 

Arsalar üzerinde sadece GES kurulumuna izin verilecek, başka herhangi bir amaçla kullanılamayacak. Kaleardı Mahallesindeki arsada 300KW, Yolaltı Köyünde ise 450KW kurulu gücünde GES kurulacak. 

Teklifler KW cinsinden arttırım yapılarak verilecek ve en yüksek güçte GES yapmayı taahhüt eden istekli ihaleyi kazanacak. Kazanan istekliler, tesis kurulumuna en geç 31 Aralık 2022 gününe kadar başlayacaklar ve en çok 2 ay içinde tesisleri çalışır hale getirerek, kurulumu tamamlayacaklar. 

İhale Şartnamesi Bayburt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünde ücretsiz görülebilecek ve 250 TL karşılığında aynı yerden temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü saat 12.00’ye kadar, Bayburt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne, sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edilmesi gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler